Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu, ironii la adresa lui Gigi Becali: Omul de afaceri extrem de revoltat ca Liviu Dragnea a propus ca premier o femeie musulmana (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, ironii la adresa lui Gigi Becali: Omul de afaceri extrem de revoltat ca Liviu Dragnea a propus ca premier o femeie musulmana (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre problemele pe care le are Gigi Becali in prezent, acesta fiind suparat dupa ce Dinamo a invins cu 4-1 Steaua si. continuă pe B1

Radu Banciu, despre tusea clasica a lui Traian Basescu: Nu l-am vazut niciodata pe omul asta sa stea mai mult de 3-4 minute fara sa inceapa sa horcaie (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre tusea clasica de care sufera Traian Basescu si care este vizibila in toate aparitiile sale publice,.

Radu Banciu, despre Sevil Shhaideh: Avea dreptate pe undeva Liviu Dragnea cand ne anunta cu tarie si cu fermitate la televizor ca primul-ministru va fi un barbat (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre propunerea coalitiei PSD- ALDE pentru functia de premier al Romaniei in persoana lui Sevil.

Radu Banciu, despre atentatul terorist de la Berlin: Acum asta vedem peste tot. Asta vedem si in biserici, asta vedem si la televizor, asta citim, asta auzim pe strada (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre atentantul terorist din Germania care s-a soldat cu cel putin 9 morti si 50 de raniti dupa ce un camion de mare tonaj a .

Radu Banciu, despre Guvernul PSD - ALDE: Toate dorintele noastre practic vor fi indeplinite. S-au dus vremurile alea in care politicienii isi bateau joc de noi, preluauputerea si nu-i mai interesa nimic (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre viitorul Guvern PSD- ALDE. Se vorbeste pe surse, prin tot felul de cotloane, despre lista.

Venea la palat si cersea 2.000 de euro. Gigi Becali, sterge pe jos cu gloriile Stelei: Nu stie nimic, e manipulat

Gigi Becali a avut o zi extrem de grea joi. Curtea de Apel Bucuresti a dat castig de cauza Armatei in conflictul privind marca si astfel a obligat echipa lui Becali sa renunte la o a mai.

iL PASTE FALIMENTUL! Gigi BECALI, mari PROBLEME CU LEGEA SI BANII

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au stabilit ca Gigi Becali nu mai poate folosi semnele echipei Steaua fara consimtamantul Armatei atat in competitiile sportive, cat si in.

E oficial:Gigi Becali nu mai are voie sa foloseasca numele Steaua in denumirea societatii comerciale si in cea a echipei

Curtea de Apel i-a interzis omului de afaceri Gigi Becali sa mai foloseasca numele Steaua si Steaua Bucuresti in denumirea societatii comerciale care administreaza clubul de fotbal, SC Fotbal Steaua Bucuresti SA, si in cea a echipei FC Steaua, inscrisa la asociatiile si federatiile sportive FRF si LPF). Becali ar putea folosi cele doua denumiri doar cu acordul CSA Steaua.

Gigi Becali, aproape de dezastru: Echipa lui de fotbal ar putea intra in faliment

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au stabilit ca Gigi Becali nu mai poate folosi semnele echipei Steaua fara consimtamantul Armatei atat in competitiile sportive, cat si in.

Declaratii halucinante ale lui Gigi Becali: Nu ma mantuiesc cu Steaua, cand trec vamile vazduhului nu scot numele Stelei, ci crucea lui Hristos

Gigi Becali a rectionat uluitor dupa ce Curtea de Apel i-a interzis sa mai foloseasca numele Steaua, pentru echipa pe care o patroneaza.

Clubul patronat de Gigi Becali nu mai are voie sa foloseasca numele Steaua

Curtea de Apel Bucuresti a decis ca echipa detinuta de Gigi Becali - Fotbal Club Steaua Bucuresti FCSB) - nu mai are voie sa foloseasca numele Steaua si Steaua Bucuresti fara consimtamantul clubului Armatei, CSA Steaua.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )