Libnet.ro
UNICEF

10:15

Radu Banciu: Statul roman cauta sa impoziteze un om de 12 ani, e un impozit pe faptul ca s-a nascut

B1 B1,
Radu Banciu: Statul roman cauta sa impoziteze un om de 12 ani, e un impozit pe faptul ca s-a nascut

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, miercuri seara, in cadrulemisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, impozitul pe care i-l pretinde statul roman unui baiat de 12 ani care a castigat o suma de. continuă pe B1

Statul roman a cheltuit doar 0,49% din PIB pentru cercetare, in 2012.

In anul 2012, statul roman a cheltuit 2. 872 milioane de lei pentru activitatea de cercetare-dezvoltare, respectiv 0,49% din PIB, in crestere cu 0,01% fata de 2011. Intensitatea cercetarii calculata ca raport intre cheltuielile totale de cercetare-dezvoltare si produsul intern brut) in anul 2012, a inregistrat o pondere de 0,49%, in crestere cu 0,01 puncte procentuale fata de anul 2011, potrivit unui comunicat al Institutului National de Statistica. Cheltuiala provenita din fondurile .

Radu Banciu: Sorin Rosca Stanescu, un infect al presei (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, luni seara, in cadrul emisiunii Lumea luiBanciu de pe B1 TV, despre Sorin Rosca Stanescu, pe care l-a catalogat drept un infect al presei. Sorin Rosca Stanescu, un infect.

Sile Camataru, eliberat dupa opt luni de puscarie: Dau statul roman in judecata

Sile Camataru, eliberat dupa opt luni de puscarie, vrea sa dea statul in judecata pentru ca ar fi fost inchis pe nedrept. Sile Camataru a iesit din puscarie mai hotarat ca niciodata sa se puna pe.

Reactia Greco-Catolicilor, cu privire la Manastirea Bixad: Statul Roman are o politica ce favorizeaza Biserica Ortodoxa

Episcopia Greco Catolica reactioneaza dupa ce sentinta de executare silita a unor terenuri si cladiri de la Manastirea Bixad fost suspendata de catre Judecatoria Negresti Oas. Greco-catolicii sustin ca statul roman are o politica ce favorizeaza Biserica Ortodoxa si ca incearca prin astfel de tertipuri sa confiste din nou Manastirea Bixad.

Bataie de joc la adresa talentelor autohtone. Pianist exceptional de 12 ani somat de ANAF, desi statul nu ii mai plateste bursa de doua luni

Unul dintre cei mai buni pianisti din tara, olimpicul Calin Calfa in varsta de 12 ani, este somat de ANAF sa achite drepturile de autor, desi statul nu are bani sa-i plateasca bursa. Parintii se plang.

Unul dintre cei mai buni pianisti din tara, in varsta de 12 ani, somat de ANAF

Unul dintre cei mai buni pianisti din tara, olimpicul Calin Calfa, in varsta de 12 ani, este somat de ANAF sa achite drepturile de autor desi statul nu are bani sa-i plateasca bursa. Parintii se plang.

Cum isi bate joc statul roman de un pianist de geniu, in varsta de 12 ani: nu are bani sa-i plateasca bursa, insa il someaza sa achite drepturile de autor

Olimpicul Calin Calfa, unul dintre cei mai buni mici pianisti din tara, este ignorat de stat cand vine vorba de plata bursei de merit insa somat de ANAF sa plateasca drepturile de autor pentru un concert sustinut pe scena Filarmonicii din Iasi.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )