Libnet.ro
UNICEF

13:00

Radu Banciu: Victor Ponta nu se exprima foarte clar. Nu a facut multa scoala. Nu prea se potrivesc termenii la el (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Victor Ponta nu se exprima foarte clar. Nu a facut multa scoala. Nu prea se potrivesc termenii la el (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, duminica seara, declaratia lui Victor Ponta, care sustine ca romanii sunt cei mai dezinformati cetateni ai Europei din cauza politicii externe pe care o duce Klaus. continuă pe B1

Radu Banciu, despre faptul ca Gabriel Oprea a scapat de urmarirea penala: E vorba de moartea unui om si el este judecat de prietenii lui, de oamenii cu care merge la pahar. Este supefiant (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca fostul ministru de Interne Gabriel Oprea a scapat de urmarirea penala pentru ucidere din culpa in.

Radu Banciu, despre faptul ca Gabriel Oprea a scapat de urmarirea penala: E vorba de moartea unui om si el este judecat de prietenii lui, de oamenii cu care merge la pahar. Este stupefiant (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca fostul ministru de Interne Gabriel Oprea a scapat de urmarirea penala pentru ucidere din culpa in.

Radu Banciu: Mortul de weekend - Eugen Adrian Niculescu, patronul de la Sarpele Rosu (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre mortul de weekend: Eugen Adrian Niculescu, patronul de la restaurantul Sarpele Rosu Au fost niste.

Radu Banciu: Klaus Iohannis a reusit sa treaca un prag psihologic, a fost in 20 de vizite peste hotare, cheltuind peste 1 milion de euro (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre bilantul pe 8 luni a vizitelor externe facute de presedintele Klaus Iohannis. Klaus Iohannis a reusit sa.

Udrea a mers la Buzau in niste pantalonasi scurti... Ce natura frumoasa!. Radu Banciu: O fi recunoscut-o ciobanasul Cornel? (VIDEO, FOTO)

Radu Banciu a comentat in emisiunea de duminica seara fotografii postate pe Facebook de Elena Udrea. Fostul ministru a fost intr-o excursie in judetul Buzau, unde a luat parte si la activitati ag.

Victor Ponta, un nou atac la adresa Guvernului Ciolos: Eu v-am spus! E mai rau

Victor Ponta a lansat un nou atac la Guvernul Ciolos pe pagina sa de Facebook. Doar o informatie de completare Guvernul Ponta in 2015 a emis 52 ordonante de urgenta/.

Victor Ponta lauda evolutia celui mai bun vecin in UE al Romaniei: La noi, si presedintele si premierul muncesc pentru alte tari!

Victor Ponta a laudat, intr-o postare pe Facebook, evolutia Serbiei pe drumul european, posibila sub conducerea unui premier care, la 46 de ani, a acumulat suficienta experienta pentru a-si pune.

Victor Ponta, comparatie intre tehnocrati si armata nazista. Va distruge tot

Victor Ponta compara tehnocratii cu armata nazista, spunand ca actualul guvern va distruge tot si se intreaba cine va fi cel care plateste in 2017 nota de plata. Toti.

Victor Ponta, la iesire din instanta: Categoric Alina Gorghiu trebuie audiata. Ea a incheiat contractele

Fostul premier Victor Ponta a ajuns, vineri dimineata, la instanta suprema, pentru un nou termen din dosarul Turceni-Rovinari, in care este judecat pentru fals in inscrisuri sub semnatura.

Victor Ponta, la iCCJ

Fostul premier Victor Ponta a ajuns astazi la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) unde are loc un nou termen in dosarul Rovinari - Turceni, in care este acuzat de fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalarea banilor, potrivit unor surse din presa.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )