Libnet.ro
UNICEF

18:15

Victor Ponta, un nou atac la adresa Guvernului Ciolos: Eu v-am spus! E mai rau

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, un nou atac la adresa Guvernului Ciolos: Eu v-am spus! E mai rau

Victor Ponta a lansat un nou atac la Guvernul Ciolos pe pagina sa de Facebook. Doar o informatie de completare Guvernul Ponta in 2015 a emis 52 ordonante de urgenta/. continuă pe Antena3

Victor Ponta, ironic cu presedintele si premierul: Multumim Iohannis! Multumim Ciolos!

Victor Ponta a publicat, joi seara, doua imagini, din anul 2015 si din anul 2016, cu Grupul de la Craiova, in care apar trei premieri cel al Romaniei la acel moment Victor Ponta.

Victor Ponta, la iesire din instanta: Categoric Alina Gorghiu trebuie audiata. Ea a incheiat contractele

Fostul premier Victor Ponta a ajuns, vineri dimineata, la instanta suprema, pentru un nou termen din dosarul Turceni-Rovinari, in care este judecat pentru fals in inscrisuri sub semnatura.

Victor Ponta, la iCCJ

Fostul premier Victor Ponta a ajuns astazi la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) unde are loc un nou termen in dosarul Rovinari - Turceni, in care este acuzat de fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalarea banilor, potrivit unor surse din presa.

Victor Ponta, la Curtea Suprema: Doamna procuror a fost de acord ca toata lumea sa fie audiata, mai putin Alina Gorghiu, care a incheiat contractele

Victor Ponta a fost vineri dimineata la Sectia 6 de Politie pentru a se achita de obligatiile impuse in urma controlului judiciar dispus in cazul sau in dosarul privind vizita lui Tony Blair in Romania. Ulterior, insa, acesta a mers la Curtea Suprema, unde a avut loc un nou termen al procesului in care este judecat alaturi de senatorul Dan Sova pentru fapte de coruptie.

Victor Ponta lauda evolutia celui mai bun vecin in UE al Romaniei: La noi, si presedintele si premierul muncesc pentru alte tari!

Victor Ponta a laudat, intr-o postare pe Facebook, evolutia Serbiei pe drumul european, posibila sub conducerea unui premier care, la 46 de ani, a acumulat suficienta experienta pentru a-si pune.

Victor Ponta, comparatie intre tehnocrati si armata nazista. Va distruge tot

Victor Ponta compara tehnocratii cu armata nazista, spunand ca actualul guvern va distruge tot si se intreaba cine va fi cel care plateste in 2017 nota de plata. Toti.

Victor Ponta, despre vizitele la DNA: Cred ca se intampla lucrurile astea pentru ca vine campania electorala

Fostul premier Victor Ponta a facut o serie de precizari, joi seara, la Antena 3 despre modul in care i-a afectat viata publica si personala ultimele vizite la DNA.

Victor Ponta rupe tacerea: De ce a demisionat din functia de premier

Victor Ponta vine in aceasta seara la Sinteza zilei cu Mihai Gadea! Este prima aparitie TV a fostului premier de la declansarea scandalului Tony Blair. Urmareste LIVE interviul cu.

Victor Ponta, la Sinteza zilei. Nu rata prima aparitie TV dupa declansarea scandalului Tony Blair LIVE

Victor Ponta vine in aceasta seara la Sinteza zilei cu Mihai Gadea! Este prima aparitie TV a fostului premier de la declansarea scandalului Tony Blair. Cel mai asteptat interviu al.

Victor Ponta: Lucrurile vor merge si mai prost in Romania. Noi avem cei mai slabi lideri din ultimii 20 de ani

Victor Ponta vine in aceasta seara la Sinteza zilei cu Mihai Gadea! Este prima aparitie TV a fostului premier de la declansarea scandalului Tony Blair. Cel mai asteptat interviu al.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )