Libnet.ro
UNICEF

10:15

Radu Banciu: Vom ajunge in maximum trei ani sa nu mai fie niciun parlamentar care sa nu aiba probleme grave in justitie (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Vom ajunge in maximum trei ani sa nu mai fie niciun parlamentar care sa nu aiba probleme grave in justitie (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre bilantul Directiei Nationale Anticoruptie. Am aflat astazi de la doamna Kovesi ca sunt vreo 5. 000 de dosare care. continuă pe B1

Radu Banciu, despre retragerea lui Crin Antonescu din viata politica: Va avea mai mult timp pentru odihna. Era o functie care iti lasa mai putin timp pentru dormit

Radu Banciu a comentat, duminica seara, anuntul facut de senatorul PNL Crin Antonescu privind retragerea sa din viata politica, dupa terminarea mandatului de parlamentar. Banciu a declarat ca functia pe care o.

Radu Banciu, despre conditiile din arest prezentate de Elena Udrea: Cum sa reziste un foehn in puscarie? Aici mi se pare singura cerinta neadecvata. Altfel, femeia i-a dat clasa lui Varujan (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu conditiile din arest despre care a vorbit Elena Udrea in discursul tinut in fata deputatilor. Printre neajunsurile.

Semnal de alarma: Vom ajunge la sanctiuni usturatoare in urmatorii cinci ani si nu vom finaliza nici 15% din reabilitarea cladirilor. Termoreabilitare aproape ca nu mai exista

Procesul de reabilitare terminca, demarat cu mare cantec inainte de debutul crizei, aproape ca a disparut din peisajul constructiilor in ultimii ani. Daca in perioada 2007-2008 investitiile in acest sector depaseau 250 de milioane de.

Trei ani pana la moartea termocentralelor

Fara strategii concrete de redresare, parasite in fata concurentei acerbe pe care le-o fac eolienele puternic subventionate de stat, tinte ale unor cerinte dure ridicate de FMI si Comisia Europeana, complexurile energetice Oltenia si Hunedoara mai pot fi mentinute in viata doar pana in 2018. Din acest an pierderile acestora vor fi considerate ajutor de stat .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )