Libnet.ro
UNICEF

13:30

Radu Craciun, BCR Pensii: Bursa din Romania devine din ce in ce mai redusa pentru nevoile de investitii ale fondurilor de pensii private

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Radu Craciun, BCR Pensii: Bursa din Romania devine din ce in ce mai redusa pentru nevoile de investitii ale fondurilor de pensii private

Bursa din Romania devine din ce in ce mai redusa pentru nevoile de investitii ale fondurilor de pensii private, iar acest lucru reprezinta urmatoarea provocare a tarii, considera Radu Craciun, director general BCR Pensii. Tinand cont ca avem deja o. continuă pe Wall-Street Ro

Cel de-al 14-lea raport de cercetare al CNIPMMR Carta alba a IMM-urilor din Romania

Joi, 14 iulie 2016, incepand cu orele 10. 30, la Teatrul Restaurant Elisabeta, din Bucuresti, bdul. Regina Elisabeta nr. 45, sector 3. , va avea loc lansarea versiunii in limba romana a ,,Cartei Albe a IMM-urilor din Romania, editia a-XIV-a, editata de Consiliul National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania-CNIPMMR.

Influenta Brexit asupra preturilor alimentelor din Romania nu poate fi estimata in prezent

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, sustine ca nu poate fi estimata in acest moment influenta Brexit asupra preturilor produselor agroalimentare din Romania, deoarece este prima data cand apare o astfel de situatie, in care un stat membru a votat pentru retragerea din Uniunea Europeana, potrivit unor surse din presa.

Ancheta Comisiei Europene pe piata gazelor din Romania a pornit de la o plangere din Ungaria

Directia Generala de Concurenta DG Competition) din cadrul Comisiei Europene a declansat investigatia pe piata gazelor din Romania in urma unei plangeri depuse de o companie din Ungaria, au declarat surse din sectorul energetic, citate de Agerpres.

Radu Craciun, seful BCR Pensii: Desfiintarea Pilonului II ar fi o decizie sinucigasa. Generatia decreteilor se apropie de pensie, presiunea va fi mare

Desfiintarea Pilonului II de pensii ar fi o decizie sinucigasa, iar pe masura ce generatia decreteilor se va apropia de pensionare, presiunea pentru pastrarea unui sistem privat va fi in crestere, a declarat Radu Craciun, director general BCR Pensii. El a facut aceste declaratii in contextul in care Polonia a decis desfiintarea pensiilor administrate privat, iar intr-un proiect al Academiei Romane se cere desfiintarea pensiilor pe Pilonul II.

Declinul demografic din Romania se agraveaza: populatia tarii s-a redus cu 247 de persoane in fiecare zi din 2016

Declinul demografic din Romania ia amploare, populatia tarii noastra a scazut, in primele cinci luni din acest an, cu 37. 515 de locuitori din cauza declinului demografic, ceea ce corespunde unei scaderi medii a populatiei cu 247 de persoane pe zi,.

O plaja din Romania, in topul celor mai frumoase din lume

O singura plaja din Romania si-a facut loc intr-un top alaturi de cele mai exclusiviste portiuni de litoral din lume, scrie libertatea. ro. Alaturi de destinatii din Seychelles, Australia, Cook.

Elena Udrea, suparata pe justitia din Romania: E muma pentru straini si ciuma pentru romani!

Elena Udrea a scris, vineri, pe pagina personala de Facebook, un mesaj in care critica justitia din Romania, despre care spune ca e muma pentru straini si ciuma pentru.

SOR: Numarul pelicanilor din Romania a crescut(FOTO)

Societatea Ornitologica din Romania SOR) a facut parte dintr-un proiect ce a avut ca scop detalierea numarului de pelicani din Europa de Sud Est. Recensamantul International al Pelicanilor a fost.

Dragnea: Guvernul Ciolos nu are niciun fel de legitimitate sa vanda vreo piatra din Romania

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca, in cazul in care Guvernul Ciolos ar intentiona sa vanda o companie din domeniul strategic al Romaniei, social-democratii convoaca Parlamentul de urgenta si depun motiune de cenzura, transmite Agerpres.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )