Libnet.ro
UNICEF

09:45

Radu Mazare va fi dus luni la iCCJ pentru confirmarea mandatului de arestare preventiva

Antena3 Antena3,
Radu Mazare va fi dus luni la iCCJ pentru confirmarea mandatului de arestare preventiva

Radu Mazare va fi adus marti, in jurul orei 14,30, la sediul inaltei Curti de Casatie si Justitie, pentru confirmarea mandatului de arestare preventiva in lipsa emis pe numele lui in ianuarie 2018 in. continuă pe Antena3

UPDATE Mazare a refuzat sa dea declaratii in fata instantei, unde a fost adus pentru confirmarea mandatului de arestare / Avocat: A vorbit destul, 10 ani a tot vorbit

Radu Mazare a fost dus luni de la Penitenciarul Jilava la sediul instantei supreme pentru a fi confirmat mandatul de arestare din dosarul Polaris in care a fost condamnat, in prima instanta, la aproape 10 ani de inchisoare. Radu Mazare a refuzat sa dea declaratii, marti, in fata instantei supreme, procurorul solicitand confirmarea mandatului emis in lipsa. Magistratii au ramas in pronuntare.

UPDATE Mazare a fost inalta Curte de Casatie si Justitie pentru confirmarea mandatului de arestare

Radu Mazare a fost dus luni de la Penitenciarul Jilava la sediul instantei supreme pentru a fi confirmat mandatul de arestare din dosarul Polaris in care a fost condamnat, in prima instanta, la aproape 10 ani de inchisoare.

Radu Mazare va fi adus la Curtea Suprema pentru confirmarea mandatului de arestare in dosarul Polaris

Radu Mazare urmeaza sa fie adus, luni, la sediul instantei supreme la ora 14:30, pentru a fi confirmat mandatul de arestare din dosarul Polaris in care a fost condamnat, in prima instanta, la aproape 10 ani de inchisoare. Mazare va fi adus de la Penitenciarul Rahova.

Mazare va fi adus la inalta Curte de Casatie si Justitie pentru confirmarea mandatului de arestare

Radu Mazare urmeaza sa fie adus, luni, la sediul instantei supreme la ora 14:30, pentru a fi confirmat mandatul de arestare din dosarul Polaris in care a fost condamnat, in prima instanta, la aproape 10 ani de inchisoare, scrie Mediafax.

Radu Mazare, dus la audieri. Ce masuri speciale au luat jandarmii cand a ajuns la iCCJ

Radu Mazare a fost scos din penitenciar si dus la iCCJ, acolo unde trebuie sa fie prezent pentru confirmarea unui mandat de arestare emis pe numele sau. S-au luat, insa, masuri speciale pentru ca fostul primar al Constantei sa nu fie filmat sau fotografiat. ACTUALIZARE: Instanta Suprema a confirmat mandatul de arestare preventiva emis pe [] .

Radu Mazare va fi dus la ICCJ

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, va fi dus, astazi, de la Penitenciarul Rahova la inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru confirmarea mandatului de arestare emis anul trecut in dosarul Polaris.

Rasturnare de situatie in privinta lui Radu Mazare. Anuntul facut de avocatul fostului primar al Constantei

Radu Mazare va fi adus marti, in jurul orei 14,30, la sediul inaltei Curti de Casatie si Justitie, pentru confirmarea mandatului de arestare preventiva in lipsa emis pe numele lui in ianuarie 2018 in.

Rasturnare de situatie in privinta lui Radu Mazare. Decizie de ultima ora luata de politisti

Radu Mazare va fi adus marti, in jurul orei 14,30, la sediul inaltei Curti de Casatie si Justitie, pentru confirmarea mandatului de arestare preventiva in lipsa emis pe numele lui in ianuarie 2018 in.

Radu Mazare, dus cu duba la Penitenciarul Rahova: PRIMELE IMAGINI cu fostul edil la revenirea in Romania (VIDEO)

50Radu Mazare a fost dus cu duba la Penitenciarul Rahova. 00De la aeroport, Radu Mazare va fi preluat de reprezentantii Administratiei Nationale a Penitenciarelor si dus la.

Radu Mazare: Dupa ce am facut puscarie in Madagascar, unde 1.400 de oameni stateam in genunchi si cu mainile la ceafa, ma voi descurca onorabil si demn in puscariile din Romania

Fostul primar al Constantei Radu Mazare, extradat din Madagascar pentru a ispasi pedeapsa de 9 ani de inchisoare, sustine ca decizia de condamnare este absolut nedreapta si revoltatoare, dar ca se va descurca onorabil si demn in puscariile din Romania. El povesteste si despre conditiile din inchisoarea din Madagascar, dar si despre lucrurile bune pe care le-a facut, intre care reconstruirea statiunii Mamaia, pe care a scos-o din praf, ruine si anonimat. Amintirile si iubirea nu mi le poate lua nimeni!, mai spune fostul primar al Constantei, intr-o scrisoare publica transmisa marti, la o zi de la aducereasa sub escorta in Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )