Libnet.ro
UNICEF

19:00

Radu Tudor la Antena3: Victor Ponta e un las. Nu genunchiul e problema, ci DNA-ul. / Autosuspendarea, un tertip ca sa scape de presiunea DNA. Nu va scapa de presiunea demisiei

Hotnews Hotnews,
 Radu Tudor la Antena3: Victor Ponta e un las. Nu genunchiul e problema, ci DNA-ul. / Autosuspendarea, un tertip ca sa scape de presiunea DNA. Nu va scapa de presiunea demisiei

Gestul lui Victor Ponta de a se autosuspenda din functie este un tertip ca sa scape de presiunea DNA, insa liderul PSD nu va putea sa scape de presiunea demisiei, a afirmat Radu Tudor la Antena 3, imediat dupa anuntul lui Ponta privind desemnarea lui Gabriel Oprea sa preia interimar atributiile de premier, pe perioada in care Ponta se recupereaza dupa o operatie la genunchi, potrivit Comisarul. ro. continuă pe Hotnews

Radu Tudor la Antena3: Senzatia e ca Ponta vrea sa paraseasca batalia pe usa din dos. Nu genunchiul lui Ponta e problema, ci DNA-ul / E un tertip ca sa scape de presiunea DNA

Gestul lui Victor Ponta de a se autosuspenda din functie este un tertip ca sa scape de presiunea DNA, insa liderul PSD nu va putea sa scape de presiunea demisiei, a afirmat Radu Tudor la Antena 3, imediat dupa anuntul lui Ponta privind desemnarea lui Gabriel Oprea sa preia interimar atributiile de premier, pe perioada in care Ponta se recupereaza dupa o operatie la genunchi, potrivit Comisarul. ro, care citeaza Antena3.

Radu Tudor: Victor Ponta nu va putea scapa de presiunea DEMISIEI. Nu genunchiul este problema

Gestul premierului Victor Ponta de a se autosuspenda din functie este un tertip ca sa scape de presiunea DNA, dar nu va putea sa scape de presiunea demisiei, a spus analistul politic Radu Tudor. Cred ca.

Radu Tudor: Toti cei care au mancat cacao despre Antena 3 erau finantati din bani de spaga, din bani negri

Toti cei care atacat de-a lungul timpului Antena 3, singura televiziune care isi plateste taxele si traieste din publicitate, au fost finantati din bani negri, a declarat Radu Tudor in emisiunea La Ordinea.

PNL cere din nou demisia lui Victor Ponta

Alina Gorghiu profita de anuntul facut de premier privind autosuspendarea si desemnarea lui Gabriel Oprea ca premier interimar, pentru a-l ataca pe Victor Ponta. Presedinta PNL spune ca Victor Ponta.

Calin Popescu Tariceanu: Premierul ar trebui sa revina repede. Nu am sesizat la Victor Ponta vreo vaga intentie de a se retrage

Calin Popescu Tariceanu a comentat in emisiunea Secvential decizia premierului Victor Ponta de a se autosuspenda din functie pentru 28 de zile. Presedintele Senatului considera ca premierul Victor Ponta ar.

Victor Ponta isi reia activitatea in 28 de zile. Premierul ii va cere presedintelui Iohannis ca Gabriel Oprea sa ii preia atributiile

57 -PNL cere din nou demisia lui Victor PontaUPDATE 15. 23 -Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a declarat ca sustine propunerea lui Victor Ponta, ca interimatul la sefia Guvernului sa fie asigurat.

Victor Ponta: De cand sunt premier, nu am lipsit nici o zi de la serviciu, s-au strans oboseala si stresul

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la Antena 3, ca de peste trei ani, de cand este premier, nu a lipsit nicio zi de la serviciu, nu a avut nici macar o raceala si ca a fost tot timpul in.

Imagini in exclusivitate din timpul operatiei la care a fost supus premierul Victor Ponta in Turcia

Mihai Gadea a prezentat, in exclusivitate la Sinteza Zilei, imagini din timpul operatiei la care a fost supus premierul Victor Ponta la o clinica din Turcia. Iata.

Premierul Victor Ponta, primul interviu dupa operatie: Nu sunt autosuspendat

Editie Speciala Sinteza Zilei. Premierul Victor Ponta i-a acordat lui Mihai Gadea primul interviu dupa interventia chirurgicala pe care a suferit-o intr-un spital din Turcia. Iata care au fost cele mai.

Editie speciala Sinteza Zilei. Premierul Victor Ponta, primul interviu dupa operatie

Editie Speciala Sinteza Zilei. in exclusivitate la Sinteza Zilei, premierul Victor Ponta ii va acorda lui Mihai Gadea primul interviu dupa interventia chirurgicala pe care a suferit-o. De asemena, vor fi.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )