Libnet.ro
UNICEF

10:30

Radu Tudor: Antonescu vrea sa fie dat afara de la guvernare, il duce pe premier intr-o stare de disperare

Antena3 Antena3,
Radu Tudor: Antonescu vrea sa fie dat afara de la guvernare, il duce pe premier intr-o stare de disperare

Analistul politic Radu Tudor este de parere ca presedintele PNL, Crin Antonescu, vrea sa fie dat afara de la guvernare de premierul Victor Ponta, insa nu spune acest lucru, ci doreste sa-l duca pe seful. continuă pe Antena3

Sedinta decisiva a PNL. Surse: Antonescu vrea IESIREA de la guvernare

Liderul PNL Crin Antonescu si Klaus Iohannis au propus, in sedinta informala a PNL de duminica seara, iesirea de la guvernare a partidului, sustin surse din anturajul politic al acestora. Potrivit acelorasi.

La Ordinea Zilei: Radu Tudor, despre clanul Cosma de la PSD

Jurnalistul Radu Tudor a declarat, in editia de luni a emisiunii La ordinea zilei, ca e bine ca Parlamentul incepe sa citeasca documente de la DNA si nu le mai inghite pe nemestecate, referindu-se la cazul.

Dat afara de la Acasa TV, Mircea Solcanu a fugit in Italia!

Mircea Solcanu nu mai lucreaza la Acasa TV. In timp ce apropiatii lui sustin ca a fost dat afara, reprezentantii postului TV spun ca prezentatorul Povestirilor de noapte si-a dat singur demisia in semn de regret pentru vorbele grele postate pe Facebook saptamana trecuta. Mircea s-a refugiat la Constanta, orasul sau natal, insa de cateva zile a decis sa plece in Italia unde sa-si gaseasca un alt loc de munca.

Crin Antonescu vrea Legea amnistiei din nou in plenul Parlamentului

Presedintele PNL Crin Antonescu a anuntat astazi ca deputatii liberali din Comisia Juridica a Camerei Deputatilor vor cere readucerea pe ordinea de zi a plenului legea privind gratierea si amnistia, cu scopul ca acest proiect sa fie respins definitiv.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )