Libnet.ro
UNICEF

06:00

Radu Tudor, despre vizita Patriarhului Rusiei in Romania: Cum sa chemi la comemorarea victimelor pe reprezentantul calailor?!

Antena3 Antena3,
Radu Tudor, despre vizita Patriarhului Rusiei in Romania: Cum sa chemi la comemorarea victimelor pe reprezentantul calailor?!

Jurnalistul Radu Tudor a scris pe blog-ul personal despre vizita Patriarhului Rusiei in Romania. Patriarhul Kirill este un personaj controversat si un confident al presedintelui rus Vladimir Putin. bdqu. continuă pe Antena3

Radu Tudor a scris in Janes Defence despre cea mai mare achizitie militara a Romaniei

Jurnalistul Radu Tudor a scris in Janes Defence Weekly despre cea mai importanta achizitie militara din istoria Romaniei. Cele sapte sisteme de rachete sol-aer Patriot, pe care Romania.

Radu Tudor: Culisele intoarcerii lui Sorin Grindeanu in zona guvernamentala

Radu Tudor a prezentat, la emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, culisele intoarcerii lui Sorin Grindeanu in zona guvernamentala, langa Mihai Tudose, in postura de sef.

Radu Tudor: Grindeanu se intoarce intr-o pozitie guvernamentala cu acordul lui Dragnea. De ce a acceptat seful PSD acest compromis?

Revenirea lui Sorin Grindeanu intr-o pozitie guvernamentala se face cu acordul presedintelui PSD, Liviu Dragnea, care a acceptat acest compromis, spune Radu Tudor, dupa ce fostul premier a fost pr.

Anunt SOC: Vizita Patriarhului Chiril la Bucuresti NU E OFICIALA

Mult asteptata si mult dezbatuta vizita intaistatatorului celei mai mari Biserici Ortodoxe la Bucurestinu poarta un caracter oficial, a declarat secretarul de presa al patriarhiei ruse.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1962 seconds )