Libnet.ro
UNICEF

12:15

Radu Tudor, mesaj din varful muntelui pentru 2018

Antena3 Antena3,
Radu Tudor, mesaj din varful muntelui pentru 2018

Radu Tudor a ajuns in ultima zi din 2017 in cel mai inalt punct al Muntilor Postavarul, pe Varful Postavarul, la 1799 de metri altitudine. De acolo a transmis urarile sale pentru. continuă pe Antena3

Mesajul lui Mircea Badea pentru 2018

Mircea Badea a anuntat care sunt planurile sale pentru 2018. intr-o postare pe Instagram, realizatorul emisiunii in Gura Presei apare alaturi de Mugur Ciuvica, iar fotografia este.

Carmen Harra, previziuni infioratoare pentru 2018! Ce se intampla cu Romania

Carmen Harra prezice ca in anul ce vine vor avea loc multe schimbari la varful celor mai puternice tari ale lumii. Anul acesta, pentru ca e de pamant, este marcat de multe evenimente ale planetei pamant,.

Guvernul se asteapta la ce e mai rau pentru 2018: IGSU a introdus alerta de revolta sociala

Situatia pe plan social ar putea sa capete cote criticepentru 2018, se teme Guvernul, care a decis introducerea in sistemul RO-ALERT al alertei de revolta sociala. Prin acest sistem, pana in.

Mii de romani s-au adunat in pietele din centrul oraselor pentru a sarbatori trecerea in 2018

Mii de romani s-au adunat in pietele din centrul oraselor pentru a sarbatori trecerea in anul 2018, asistand la concerte si la focul de artificii pregatit pentru miezul noptii, relateaza News. ro.

Previziunile ingrozitoare ale lui Nostradamus pentru 2018. Un mare lider va fi ucis

Marele astrolog de origine franceza a lasat lumii catrene, care sunt inca interpretate de specialisti in diferite moduri. O lista cu previziuni a fost publicata de curand si cuprinde.

Previziunile astrale pentru 2018, prezentate de Alina Badic, alaturi de Cristian Pompei (VIDEO)

Alina Badic a prezentat duminica, in cadrul unei editii speciale ale emisiunii 360 de grade, previziunile astrale pentru anul 2018. Invitatul emisiunii cu care au fost prezentate predictiile pentru.

PREVIZIUNILE astrale pentru 2018, prezentate de Alina Badic, alaturi de Cristian Pompei (VIDEO)

Alina Badic a prezentat duminica, in cadrul unei editii speciale ale emisiunii 360 de grade, previziunile astrale pentru anul 2018. Invitatul emisiunii cu care au fost prezentate predictiile pentru.

Reincepe tenisul. Cotele romancelor pentru 2018

Sezonul de tenis 2018 a reinceput oficial cu ocazia primelor partide de duminica dimineata jucate la Shenzhen, in China. Romania are cinci jucatoare pe tabloul principal, cinci jucatoare care tintesc titluri cat mai importante si in 2018.

Zodiacul chinezesc pentru 2018. Predictiile lui Mihai Voropchievici, pentru fiecare zodie

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat zodiacul chinezesc pentru anul 2018, pentru fiecare zodie in parte, sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3. Sobolan - nu intrati in.

Mihai Voropchievici, horoscopul european pentru 2018. An benefic pentru sase ani zodii, risc de accidente pentru o zodie

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul pentru fiecare zodie in parte, pentru anul 2018, sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3. Berbec - an de corectarea a greselilor, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )