Libnet.ro
UNICEF

11:46

Raed Arafat, despre documentul CNSU: O interpretare corecta. Nu inseamna ca lucrurile vor continua asa daca populatia respecta masurile minime

Adevărul Adevărul,
Raed Arafat, despre documentul CNSU: O interpretare corecta. Nu inseamna ca lucrurile vor continua asa daca populatia respecta masurile minime

Seful Departamentului pentru Urgente Raed Arafat a confirmat intr-o interventie la Digi24 acuratetea documentului intern al CNSU, potrivit caruia Romania risca sa scade de sub control lupta cu raspandirea pandemiei de COVID-19. Raed Arafat a subliniat ca in contextul actual al respectarii distantarii sociale datele documentului se vor adevari, insa nu inseamna ca lucrurile vor continua asa daca populatia respecta masurile minime. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS |Raed Arafat, despre nerespectarea masurilor de protectie: Vom ajunge intr-o situatie care va fi foarte greu de controlat

Seful Departamentului pentru Sitautii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat, duminica, in contextul cresterii alarmante a cazurilor de coronavirus, ca daca omenii nu respecta regulile de distantare si nu.

Arafat, despre atacurile la adresa sa din cauza legii carantinarii: Parca am scris-o si dezbatut-o singur.Au votat toti o lege care da putere absoluta lui Arafat?

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a denuntat pe Facebook o atitudine publica negativa la adresa sa dupa votarea legii carantinei si izolarii, si folosirea ironica a termenului comandantul actiunii, dar si ideea ca acesta ar avea putere absoluta dupa promulgarea legii, dezbatute zile bune, pe fondul unor proteste politice si publice fata de masuri guvernamentale considerate abuzive.

Raed Arafat: Cine a gandit mesajele negationiste poate a contribuit la uciderea unor pacienti Cat de departe au ajuns conspiratiile despre coronavirus - Exemplul cu Bill Gates (VIDEO)

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat ca suntem sub o forma de atac hibrid, caci tot mai multe mesaje extrem de bine gandite si coordonate sunt transmise pe toate mediile de comunicare, pentru a convinge.

Raed Arafat, explicatie surprinzatoare: De ce a ajuns Romania locul I la infectari

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat a explicat joi seara, la Sinteza zilei de ce a ajuns Romania sa aiba un numar record de infectari. Potrivit medicului, este vorba despre un cumul de factori care culmineaza cu o relaxare prea mare a unei parti a populatiei.

Raed Arafat: Suntem sub o forma de atac hibrid. Mesajele de negationism nu fac decat sa distruga lupta impotriva coronavirusului

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, vorbeste joi, pentru B1 TV, despre modul in care evolueaza epidemia de coronavirus in Romania, cum am ajuns sa avem chiar si 777 de infectari.

Raed Arafat: Suntem sub o forma de atac hibrid. Mesajele de negationism nu fac decat sa distruga lupta impotriva coronavirusului (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a vorbit joi, pentru B1 TV, despre modul in care evolueaza epidemia de coronavirus in Romania, cum am ajuns sa avem chiar si 777 de infectari int.

Raed Arafat a izbucnit in direct la TV. Ce a spus dupa informatiile din ultimele zile

In contextul in cae Romania a ajuns la peste 7oo de noi cazuri de infectari cu noul coronavirus, nu este de mirarea ca Raed Arafat, Secretarul de Stat din Ministerul Afacerilor INterne, a avut o reactie dura, aseara, invitat fiind la Antena 3. Raed Arafat a izbucnit in direct la TV Romania risca sa devina .

Raed Arafat, umilit de Dana Budeanu! Ce mesaj a transmis acum pentru toata lumea

Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri a demarat o campanie ce se adreseaza romanilot din dispora cu mesajul ca exista locuri de munca disponibile in tara, in special in sectorul HoReCa. Raed Arafat, umilit de Dana Budeanu! Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, prin Directia Generala Turism, demareaza campania Traieste, Munceste, Pofteste Romaneste!, .

RAED ARAFAT: Toate sectiile ATI-Covid din Bucuresti sunt pline

Doctorul Raed Arafat a declarat azi ca, la aceasta ora, nu mai exista locuri libere la Terapie Intensiva. Pacientii gravi sunt dusi la spitale din afara Bucurestiului, dar si acestea incep sa nu mai aiba loc la terapie intensiva.

Raed Arafat: Nici nu s-a publicat legea privind carantina si au inceput atacurile impotriva ei si a mea. Nu da puteri supreme nici dr. Arafat si nici unei alte persoane

Secretarul de stat Raed Arafat reclama atacurile impotriva sa dupa votul dat joi seara din Senat pe legea privind carantina si izolarea. El spune ca actul normativ nu da puteri supreme nici lui si nici unei alte persoane si ca incercarile de a spune ca tot ce se face in lupta cu acest virus este un abuz, incercand sa se lege acest aspect de o persoana sau doua, reprezinta o incercare de dezinformare a populatiei si de a mentine in continuare un curent de opinie negativ fata de orice actiune luata la nivel de autoritati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2683 seconds )