Libnet.ro
UNICEF

19:15

Raportul care iti arata ca inteligenta artificiala creste riscul unui razboi nuclear

Playtech Playtech,
Raportul care iti arata ca inteligenta artificiala creste riscul unui razboi nuclear

Inteligenta artificiala AI) ar putea declansa un razboi nuclear international pana in 2040, potrivit unui studiu. Rand Corporation avertizeaza ca AI ar putea eroda ireversibil stabilitatea geopolitica. Pentru a realiza acest raport, cercetatorii au organizat workshop-uri la care au luat parte experti in securitate nucleara si in inteligenta artificiala. De-a lungul timpului, pacea a fost []. continuă pe Playtech

Semnele care iti arata ca telefonul tau este interceptat. Punctul 2 te va pune serios pe ganduri

De multe ori, utilizatorii de telefonie mobila sustin ca le sunt ascultate conversatiile la telefon de catre altcineva. in cazul in care si voi v-ati pus vreodata aceeasi intrebare, va prezentam mai jos.

Trei semne care iti arata clar ca esti insarcinata, chiar daca testele sunt negative

Venirea pe lume a unui copil este considerata cea mai mare responsabilitate pentru femeia care urmeaza sa devina mamica. Sarcina este o adevarata binecuvantare si o intregire a unei familii, precum si un bun.

Inventia unui cercetator romn n inteligenta artificiala a fost preluata de Intel n cele mai noi procesoare

Inventia unui cercetator roman in inteligenta artificiala a fost preluata de Intel, in ultimul procesor pe care l-a lansat. Procesoarele Loihi pot fi folosite la controlul robotilor, de exemplu, si aduc o autonomie mult mai mare decat exista in prezent, a explicat pentru HotNews. ro cercetatorul Razvan Florian. Concret, procesorul realizat de gigantul american foloseste un algoritm de invatare dezvoltat de cercetatorul roman la propriul institut de cercetare, de la Cluj. Procesoarele neuromorfice de acest tip au avantajul ca folosesc de pana la 1000 de ori mai putina energie decat procesoarele clasice, ceea ce va permite utilizarea lor eficienta pentru implementarea capabilitatilor de inteligenta artificiala in dispozitive mobile, cum ar fi telefoanele sau tabletele, precizeaza institutul.

Facebook isi instruieste inteligenta artificiala cu pozele tale de pe Instagram

Facebook foloseste miliarde de fotografii publice de pe Instagram ca sa-si instruiasca algoritmul de inteligenta artificiala. Fotografiile contin 17. 000 de hashtag-uri furnizate de utilizatorii. Facebook are la dispozitie o cantitate uriasa de date pentru instruirea algoritmilor AI, inclusiv miliarde de fotografii ale utilizatorilor Instagram. Gigantul social media a achizitionat Instagram pentru 1 miliard de dolari in [].

Utile: Ce tip de carne creste riscul femeilor de a face cancer de colon; Ce spune culoarea urinei despre sanatatea ta; Remedii pentru buze uscate. Naturale si eficiente

Baile lungi si fierbinti ard la fel de multe calorii ca o plimbare de 30 minute. O persoana care face o baie de o ora in apa de 40 grade Celsius arde pana la. Ceai de ghimbir proprietati digestive si antistres dovedite! Ceaiul de ghimbir este un remediu utilizat de mii de ani in medicina ayurvedica si are efecte.

Aceasta este rugaciunea care iti aduce bani in casa

Sunt multe acele rugaciuni care te ajuta sa ai parte in casa ta de bogatie si prosperitate, dar iata cum spun inaltii bisericii ca ar trebui sa te rogi pentru a reusi sa atragi in caminul tau lumina.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )