Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raportul prin care Toader cere revocarea lui Kovesi a ajuns la CSM

B1 B1,
Raportul prin care Toader cere revocarea lui Kovesi a ajuns la CSM

Raportul intocmit de Ministrul Justitiei, prin care cererevocarea sefei DNA, a ajuns la Consiliul Superior al Magistraturii. Acesta trebuie sa ofere un aviz, care este obligatoriu, dar. continuă pe B1

Discurs integral. Toader cere revocarea lui Kovesi de la sefia DNA. Comportamentul excesiv de autoritar si declaratiile care au afectat iremediabil imaginea Romaniei, printre argumentele invocate (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat joi seara ca va cere presedintelui Klaus Iohannis revocarea Laurei Codruta Kovesi de la sefia DNA. intr-o conferinta in care jurnalistii au incercat cu.

Surse: Ministrul Toader trimite, vineri, la Cotroceni, raportul in care cere revocarea lui Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va trimite, vineri, la Presedintia Romaniei, raportul in care c.

PRIMA REACTIE A LUI IOHANNIS dupa decizia lui Toader de a cere revocarea lui Kovesi

Presedintele Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa ce Ministrul Justitiei a anuntat ca-i va cere revocarea Laurei Codruta Kovesi. Administratia prezidentiala vorbeste intr-un comunicat despre.

Va cere revocarea lui Kovesi? Asteptarile lui Dragnea de la Tudorel Toader: Sa nu se faca de ras! (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca va prezenta raportul referitor la activitatea DNA joi seara, de la ora 18. Tot atunci ar putea anunta daca va cere sau nu presedintelui Klaus Iohannis.

Tudorel Toader cere revocarea Laurei Codruta Kovesi. Care sunt motivele

Tudorel Toader prezintaRaportul privind activitatea manageriala la DNA. Ministrul Justitiei ar putea sa anunte si decizia privind-o pe Laura Codruta Kovesi. Declaratiile sale sunt live pe Antena 3.

Protest la Iasi, dupa ce Tudorel Toader a cerut revocarea lui Kovesi: Tudorel, nu esti iesean, Mars la Dragnea-n Teleorman!

Circa o suta de persoane s-au adunat joi seara in Piata Unirii din centrul Iasiului, dupa ce ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca cere revocarea sefei Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi.

VIDEO Protest la Iasi, dupa ce Tudorel Toader a cerut revocarea lui Kovesi: Tudorel, nu esti iesean, Mars la Dragnea-n Teleorman!

Circa o suta de persoane s-au adunat joi seara in Piata Unirii din centrul Iasiului, dupa ce ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca cere revocarea sefei Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi.

Tudorel Toader cere revocarea sefei DNA. Adrian Ursu:Supravietuirea sa a fost una determinata de imprejurari politice, nu de competente

Adrian Ursu a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, propunerea lui Tudorel Toader de revocare din functie a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Un profesionist, asa cum este Tudorel.

Toader propune revocarea lui Kovesi

Revocarea procurorului sef al DNA Laura Codruta Kovesi a fost anuntata aseara de catre ministrul justitiei Tudorel Toader, la sediul Ministerului, dupa ce a prezentat motivatia deciziei, organizata in douazeci de puncte, ocazie cu care a informat ca a fost sef de promotie, ceea ce a surprins pe toata lumea, caci pe nimeni nu interesau performantele sale scolare.

Peste 300 de oameni au iesit in strada dupa ce Tudorel Toader a propus revocarea Codrutei Kovesi. Iesiti din casa daca va pasa, au strigat oamenii

Peste 300 de persoane protesteaza la Prefecura dupa ce Tudorel Toader a propus revocarea Codrutei Kovesi. Oamenii cer demisia lui Tudorel Toader, dar si a guvernului.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )