Libnet.ro
UNICEF

01:05

Razvan Burleanu e cel mai bun adminstrator sportiv din lume sub 40 de ani! Lumea fotbalului rade de ineptia lui Stoichita

Adevărul Adevărul,
Razvan Burleanu e cel mai bun adminstrator sportiv din lume sub 40 de ani! Lumea fotbalului rade de ineptia lui Stoichita

In dorinta de a ridica osanele sefului sau, Mihai Stoichita a declarat ca Razvan Burleanu, presedintele FRF, este cel mai bun administrator sportiv din lume la categoria sub 40 de ani. continuă pe Adevărul

Premiile Cesar 2018: 120 Battements par minute, de Robin Campillo, a fost desemnat cel mai bun film

Lungmetrajul 120 Battements par minute, de Robin Campillo, a fost desemnat cel mai bun film, vineri seara, la cea de-a 43-a gala de decernare a premiilor Cesar, cele mai importante distinctii din cinematografia franceza, care a avut loc la sala de spectacole Pleyel din Paris. Productia s-a impus si la alte categorii, precum cel mai bun scenariu original, scrie news ro, care citeaza hollywoodreporter. com.

in mod nesurprinzator, Samsung Galaxy S9 are cel mai bun ecran de pe piata

Cei de la DisplayMate au testat noul ecran de pe Samsung Galaxy S9 si au ajuns la concluzia ca este cel mai bun de pe piata, in prezent. Ecranul a fost testat riguros de catre echipa de la DisplayMate si a ajuns pe primul loc in topul calitatii; este, de altfel, si primul display care [].

Premiile Cesar 2018: 120 Battements par minute, de Robin Campillo, a fost desemnat cel mai bun film

Lungmetrajul 120 Battements par minute, de Robin Campillo, a fost desemnat cel mai bun film, vineri seara, la cea de-a 43-a gala de decernare a premiilor Cesar, cele mai importante distinctii din cinematografia franceza, care a avut loc la sala de spectacole Pleyel din Paris.

MWC18 SanDisk a anuntat cel mai rapid card microSD din toate timpurile

In cursa pentru dominatie pe piata de carduri microSD, cei de la SanDisk tocmai au anuntat cel mai rapid card de pana acum. Nimic nu se promoveaza mai usor decat un produs al carui marketing graviteaza in jurul unor superlative absolute. Indiferent cat esti de atehnic, este imposibil sa nu-ti fure privirea afirmatii precum cel [].

[P] Vreti o casa? Haideti la cel mai mare eveniment imobiliar al anului!

Daca sunteti in cautarea unui apartament sau a unei case si sunteti dornici sa va mutati chiar anul acesta, atunci acest mesaj a ajuns la momentul potrivit. Salonul Imobiliar Bucuresti incepe pe 2 martie la Palatul Parlamentului si este prima ocazie sa achizitionati o proprietate anul acesta. Trebuie sa stiti ca anul 2018 este unul in care piata imobiliara se aseaza din nou pe temelii sanatoase, in care cererea intalneste oferta la cel mai bun si corect pret de pana acum.

Cu un avans de 2,84%, Conpet ajunge pe prima pozitie a aprecierilor din BET

Marcand o crestere de 2,84%, in raport cu moneda euro, in ultima saptamana intervalul 20 februarie - 27 februarie), actiunile transportatorului de produse petroliere Conpet Ploiesti COTE), devine cel mai rentabil emitent din indicii BET si BET-XT, in aceasta perioada.

Topul judetelor unde se castiga cel mai bine

Salariile angajatilor din Bucuresti - cel mai bine platiti din toata tara - au ajuns la 3. 116 de lei net in 2017. Angajatii din Bucuresti au incasat, in medie, cate 3. 116 de lei net pe luna in 2017, in.

VIDEO Lupta pentru sefia FRF se ascute - Dialog taios intre Gica Popescu si Andrei Vochin, consilierul lui Razvan Burleanu: Andrei, nu ma inveti tu pe mine ce inseamna echipa nationala

Invitat in studioul Telekom Sport, Andrei Vochin consilierul lui Razvan Burleanu) a avut un dialog aprins cu Gica Popescu. Cei doi s-au contrat pe marginea candidaturii lui Ionut Lupescu la sefia FRF, dar si pe baza rezultatelor avute de Burleanu in cei patru ani de mandat de la Casa Fotbalului. Nu ma inveti tu pe mine ceea ce inseamna echipa nationala, i-a replicat, la un moment dat, Popescul lui Vochin. Intra in material pentru a vedea tot dialogul dintre cei doi.

VIDEO Razvan Burleanu a dezvaluit ce va face daca nu castiga un nou mandat de presedinte al FRF

Razvan Burleanu, presedintele in exercitiu al Federatiei Romane de Fotbal, candideaza pentru un nou mandat in fruntea FRF.

Razvan Burleanu e primul candidat oficial la presedentia FRF: N-am tinut cont de jigniri!

Razvan Burleanu si-a anuntat printr-un mesaj postat pe blogul personal candidatura pentru un nou mandat la sefia FRF.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )