Libnet.ro
UNICEF

10:30

RCSRDS are in plan sa imprumute 800 de milioane de euro pentru a-si restructura datoriile

B1 B1,
RCSRDS are in plan sa imprumute 800 de milioane de euro pentru a-si restructura datoriile

Compania de cablu RCSRDS a marit tinta de finantare de la 600 la 800 de milioane de euro. Astfel incat suma impumutata de 800 de milioane de euro va fi folosita pentru restructurarea. continuă pe B1

MFE: 30 milioane euro pentru romanii din diaspora care vor sa deschida o afacere in tara

Ministerul Fondurilor Europene MFE), impreuna cu Ministerul Afacerilor Externe MAE) lanseaza spre consultare publica Ghidul Programului Diaspora Start-Up, care ofera finantare de 30 milioane euro pentru romanii din diaspora care vor sa deschida o afacere in tara, informeaza institutia prin intermediul unui comunicat de presa.

Omniasig a platit despagubiri de aproximativ 10,5 milioane euro pentru daunele transportatorilor

In prima jumatate a anului in curs, Omniasig a platit despagubiri totale de aproximativ 10,5 milioane euro pentru daunele provocate de transportatori, in baza politelor RCA, in crestere cu 30% fata de aceeasi perioada din 2015, informeaza compania prin intermediul unui comunicat de presa.

PNDR: Fondurile de 85 de milioane de euro pentru activitati neagricole in mediul rural au fost epuizate. Fermierii au cerut 231 de milioane de euro

Agricultorii au depus cereri de finantare de peste 213 milioane de euro pentru investitii in crearea si dezvoltarea de activitati neagricole in mediul rural Submasura 6. 4), fondurile disponibile in acest an fiind solicitate integral inainte de termenul limita al sesiunii, a anuntat marti Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR), institutia responsabila cu gestionarea fondurilor europene destinate dezvoltarii rurale.

APIA, plati pe agromediu de aproape 50 de milioane de euro pentru 30.000 de beneficiari

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) informeaza, intr-un comunicat trimis redactiei, ca a autorizat la plata, in intervalul 2-8 septembrie 2016, pentru Campania 2015, suma de 49,87 milioane de euro pentru un numar de 29. 650 beneficiari ai masurilor de dezvoltare rurala finantate din FEADR prin Programul National de Dezvoltare Rurala PNDR 2014-2020).

Inca un contract IT major licitat de BNR: Peste 2,6 milioane euro intr-o infrastructura IT de operare a unor aplicatii informatice critice

Banca Nationala BNR) a lansat in aceasta luna o noua licitatie IT pentru achizitionarea unei 'solutii pentru o infrastructura informatica hardware si software pentru operarea unor aplicatii informatice critice', contract cu o valoare estimata cu TVA de peste 11,8 milioane lei peste 2,6 milioane euro), potrivit unui anunt publicat sambata, 3 septembrie, in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP). BNR a lansat in aceasta luna alte doua licitatii IT in valoare estimata de peste 2,2 milioane euro, una - pentru interconectarea centrelor sale de date, iar alta pentru dezvoltarea infrastructurii de comunicatii proprii dar si a Retelei de Comunicatii Interbancare.

Transgaz semneaza vineri la Budapesta contractul pentru finantarea de 179 de milioane de euro de la UE pentru un urias proiect european de interconectare

Managementul Transgaz semneaza pe 9 septembrie, la Budapesta, contractul de finantare pentru grantul de 179,4 milioane de euro de la Uniunea Europeana pentru gazoductul BRUA Bulgaria-Romania-Ungaria-Austria), se arata intr-un comunicat al companiei. Proiectul BRUA este unul strategic la nivel european. Este estimat la 547,4 milioane de euro, termenul de finalizare fiind 2020.

MFE: 38,25 milioane de euro pentru un curriculum scolar modern

Ministerul Fondurilor Europene MFE) a lansat astazi in consultare publica ghidul solicitantului Curriculum national obligatoriu actualizat pentru invatamantul gimnazial, cu o alocare totala de 38,25 milioane de euro din Programul Operational Capital Uman POCU), se arata intr-un comunicat publicat pe site-ul institutiei.

Indicii, in apreciere, pe fondul unui rulaj de 6,2 milioane euro

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a fost dominata, in sedinta de tranzactionare de ieri, de trei transferuri de tip deal cu actiuni BRD - Groupe Societe Generale BRD), realizate la pretul unitar de 11,4 lei si care au insumat 6,7 milioane de lei, adica 22,5% din volumul total de 27,67 milioane lei 6,21 milioane euro).

25 milioane euro - finantare BERD catre producatorul de profile din aluminiu UACE

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare acorda un imprumut de 25 milioane euro producatorului de piese din aluminiu pentru aeronave Universal Alloy Corporation Europe UACE).

Ghidul Programului Diaspora Start-Up, lansat in consultare publica: 30 milioane de euro din bani europeni pentru romanii din diaspora care vor sa deschida o afacere in tara

Ministerul Fondurilor Europene, impreuna cu Ministerul Afacerilor Externe, prin Departamentul Politici pentru Relatia cu Romanii de Pretutindeni, anunta lansarea in consultare publica a Ghidului Programului Diaspora Start-Up. Finantarea, in valoare de 30 milioane euro, este realizata prin Programul Operational Capital Uman POCU) 2014-2020 si are ca obiectiv stimularea antreprenoriatului in randul cetatenilor romani din diaspora si a celor recent reintorsi in tara, anunta Ministerul Fondurilor Europene, intr-un comunicat.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )