Libnet.ro
UNICEF

15:15

Reabilitarea termica a blocurilor, principalul proiect din 2014 al Primariei Sectorului 2

Adevărul Adevărul,
Reabilitarea termica a blocurilor, principalul proiect din 2014 al Primariei Sectorului 2

Reabilitarea termica a locuintelor va fi anul acesta cel mai important proiect al Primariei Sectorului 2. Pana la sfarsitul lui 2014, zeci de mii de apartamente vor fi reabilitate termic, iar costurile vor fi suportate integral de Primarie. continuă pe Adevărul

Liderii PSD se reunesc in prima sedinta din 2014: Sustinerea lui Antonescu la prezidentiale, printre subiectele discutate

Liderii social-democrati iau parte, luni, la prima sedinta din 2014. intalnirea are loc dupa ce liberalii au cerut organizarea unui congres extraordinar USL pentru reconfirmarea lui CrinAntonescu drept.

Volei feminin: Romania a ratat calificarea la turneul final al CM din 2014.

Romania a ratat calificarea la turneul final al CM de volei feminin din 2014, dupa ce a fost invinsa de reprezentativa Turciei, cu scorul de 3-0, incheind astfel grupa preliminara I pe locul secund. Scorul pe seturi a fost 25-15, 25-23, 25-18, dupa 76 minute de joc, potrivit Mediafax. In primele doua partide din cadrul turneului de la Ankara, tricolorele au invins Ucraina, cu 3-2, si Cipru, cu 3-0, acumuland cinci puncte, cu care au incheiat pe locul doi, dupa Turcia 9 puncte), care a .

China a anuntat primul deces din cauza gripei aviare cu tulpina H7N9 din 2014

China a anuntat primul caz de gripa aviara provocata de tulpina H7N9 din 2014, informeaza AFP. Victima este un locuitor din provincia meridionala Guangdong decedat luni, au afirmat marti autoritatile.

Cele mai importante 10 evenimente sportive din 2014

Din punct de vedere sportiv, anul 2014 este dominat de doua competitii extrem de importante. in luna februarie, la Soci, in Rusia, se vor desfasura Jocurile Olimpice de iarna, pentru ca vara sa fie rezervata.

Traian Basescu participa luni la prima emisiune tv din 2014.

Traian Basescu participa luni la o emisiune pe postul B1 TV, aceasta fiind prima aparitie tv a presedintelui din anul 2014. Principalele teme ale dezbaterii se vor concentra asupra subiectelor fierbinti ale saptamanii. In studio alaturi de Traian Basescu se vor afla jurnalistii Dan Andronic, Silviu Sergiu si Mircea Marian. Urmariti LIVE TEXT declaratiile presedintelui Traian Basesecu pe site-ul www. romanialibera. ro.

Marius Manole joaca luni primul spectacol din 2014

Teatrul nu e o cladire a incheiat vacanta de iarna cu bine si va invita sa vizionati primul spectacol din anul 2014, Noi4, cu distributia formata din Maria Obretin, Ilinca Manolache, Lia Bugnar si Marius Manole. Noi4 se joaca maine, 6 ianuarie, la ora 20:00, la Godot Cafe Teatru, str. Blanari, nr.

Pe ecranele din sala conducerii PSD, in prima sedinta din 2014, au fost postate mesaje cu AMR Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, in debutul primei sedinte a BPN al PSD din noul an, la care presa a avut acces, ca primul obiectiv fundamental al PSD in 2014 are in vedere finalul regimului Basescu, pe ecranele din sala fiind postate mesaje cu AMR Basescu, relateaza Mediafax.

Mesaje cu AMR Basescu, postate pe ecranele din sala BPN al PSD, in prima sedinta din 2014

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la inceputul primei sedinte a BPN al PSD din acet an ca primul obiectiv fundamental al PSD in 2014 are in vedere finalul regimului Basescu, pe ecranele din sala fiind.

Mesaje cu AMR Basescu, postate pe ecranele din sala BPN al PSD, in prima sedinta din 2014

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la inceputul primei sedinte a BPN al PSD din acet an ca primul obiectiv fundamental al PSD in 2014 are in vedere finalul regimului Basescu, pe ecranele din sala fiind.

Romania a ratat calificarea la turneul final al CM de volei feminin din 2014

Nationala de volei feminin a Romaniei a fost invinsa, duminica, la Ankara, de reprezentativa Turciei, cu scorul de 3-0, ratand astfel calificarea la turneulfinal alCM2014. Scorul pe seturi a fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )