Libnet.ro
UNICEF

16:30

Reactia lui Liviu Dragnea in scandalul TVR: Doina Gradea nu are niciun fel de sustinere

Adevărul Adevărul,
Reactia lui Liviu Dragnea in scandalul TVR: Doina Gradea nu are niciun fel de sustinere

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi seara, ca nu este la curent cu dezvaluirile lui Dragos Patraru privind comportamentul Doinei Dragnea fata de subordonati si a precizat ca in cazul in care se confirma, sefa televiziunii nationale nu are niciun fel de sustinere. continuă pe Adevărul

Partidul lui Dacian Ciolos si USR cer, ntr-o actiune comuna, demisia directorului general al TVR, Doina Gradea: Presiunile editoriale din televiziunea publica trebuie sa nceteze imediat

Presedinte fondator Miscarea Romania impreuna, Dacian Ciolos, si presedintele USR, Dan Barna au semnat un comunicat care acuza presiunile editoriale din TVR ca fiind inacceptabile si in care cer demisia directorului general al TVR, Doina Gradea, care a calificat o jurnalista din cadrul televiziunii publice cu apelativul cap de porc. Solicitarea vine dupa ce jurnalistul Dragos Patraru a dezvaluit o serie de inregistrari in care presedintele-director general al institutiei vorbeste insultator la adresa jurnalistilor de la Stirile TVR si afirma ca acestia ar merita pumni in gura.

VIDEO nregistrari cu sefa TVR, Doina Gradea, despre jurnalistii Televiziunii publice, publicate de Dragos Patraru: Merita pumni n gura! Sunt hateri de profesie

Dragos Patraru, realizatorul emisiunii Starea Natiei de la TVR, a publicat joi, pe site-ul patraru. ro, o serie de inregistrari in care presedintele-director general al institutiei, Doina Gradea, vorbeste insultator la adresa jurnalistilor de la Stirile TVR si afirma ca acestia ar merita pumni in gura. Ea spune, conform inregistrarilor, ca e nevoita sa intervina in politica editoriala cand sunt derapaje si spune ca ziaristii Televiziunii publice sunt hateri de profesie.

Reactia lui Liviu Dragnea dupa ce femeile din PSD au dat in judecata Times New Roman

Liderul PSD, Liviu Dragnea, reactioneaza dupa ce doamnele din partidul pe care il conduce au dat in judecata site-ul Times New Roman. Dragnea afirma ca decizia Irinei Tanase, iubita sa, dar si a premierului.

Reactia lui Liviu Dragnea dupa ce Comisia Europeana a propus taierea fondurilor UE pentru tarile membre care incalca statul de drept

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, reactioneaza dupa propunerea-soc a Comisiei Europene privind legarea acordarii fondurilor UE de respectarea statului de drept. Liderul PSD a afirmat.

Reactia lui Liviu Dragnea, dupa ce soferii au stat la coada la Fetesti: Mi se pare inadmisibil

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a scris marti seara, pe Facebook, ca a primit mesaje de la mai multe persoane care nu au putut plati taxa de pod de la Fetesti prin SMS. Dragnea a aratat ca,.

Liviu Dragnea, despre faptul ca directorul TVR a numit o jurnalista cap de porc: Nu are niciun fel de sustinere, daca e asa

Intrebat ce parere are despre inregistrarile in care directorul general al TVR, Doina Gradea, numeste o angajata a institutiei cap de porc, Liviu Dragnea a spus ca nu a auzit inregistrarile, dar ca nu are nicio sustinere daca e asa. , a spus Liviu Dragnea vorbind despre inregistrarile lui Dragos Patraru. Aoleu! Poate doamna Gradea o sa spuna ca a fost un soft care i-a modificat vocea, ca e o facatura. Am sa citesc, nu are niciun fel de sustinere, daca e asa, a incheiat el.

UPDATE Liviu Dragnea, dupa ntlnirea cu Mugur Isarescu: Guvernul si BNR au convenit ca principalele cauze pentru cresterea inflatiei sunt factori exogeni / Nu exista nicio intentie a PSD sa preia controlul asupra BNR

O mare parte din cresterea preturilor inregistrata in ultimele luni a fost cauzata de factori externi, exogeni raportati la actiunea Guvernului si, respectiv, a BNR, arata un comunicat publicat de biroul presedintelui Liviu Dragnea, la finalul discutiilor de 3 ore si jumatate care au avut loc joi cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu. Seful PSD a respins zvonurile legate de majorarea TVA sau de introducerea unei cote progresive. Dragnea, despre ITP-ul expirat al BMW-ului fiului sau: Sa plateasca amenda, sa se invete minteLiviu Dragnea, despre legile Justitiei: Sunt foarte sigur ca vor intra in vigoare Dragnea, despre conditionarea fondurilor europene de respectarea statului de drept: Nu am nimic impotriva, dar tinem mult la fondurile de politica de coeziune.

Meme minunate cu selfie-ul pus de Liviu Dragnea pe Facebook

Liviu Dragnea a facut o postare pe Facebook in care se plangea de sistemul de plata de la Fetesti. in comentarii, un internaut care se indoia ca Dragnea este autorul mesajului, l-a provocat sa-si faca un selfie, iar dupa asta internetul a explodat de meme-uri. Totul a inceput cand Liviu Dragnea a scris pe Facebook [].

Liviu Dragnea a dezvaluit pe Facebook masina scumpa pe care o conduce

Facebook poate fi o arma cu doua taisuri. Acest lucru l-a inteles pe propria sa piele Liviu Dragnea. A incercat sa para cetatean model, dar unul cu o masina scumpa. Liviu Dragnea a publicat pe Facebook un mesaj in care a spus ca isi plateste taxele. A pornit chiar o discutie cu alti utilizatori. in [].

Liviu Dragnea, schimb de replici cu un jurnalist, pe Facebook: Soros e de vina /Ce ar mai trebui probat?

Liviu Dragnea vrea sa se apropie de popor. Dupa ce sute de internauti i-au adresat cuvinte injurioase, seful PSD s-a hotarat sa intre in dialog cu oamenii. Liviu Dragnea a avut un schimb de replici cu Mircea.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )