Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reactie dura a invingatoarei Simonei Halep

Antena3 Antena3,
Reactie dura a invingatoarei Simonei Halep

Imi pare rau pentru Simona, sper ca isi va reveni, dar o victorie e o victorie. E foarte greu sa joc impotriva ei. Voi sarbatori cu siguranta, voi juca marti la Cincinatti, dar voi sarbatori cu. continuă pe Antena3

Prima reactie a Simonei Halep, dupa calificare

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, sambata, dupa ce s-a calificat in finala turneului de la Toronto, ca se simte ca si cum ar fi castigat competitia si ca duminica se va bucura de finala la care si-o doreste ca adversara pe Serena Williams, liderul mondial, relateaza Mediafax.

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in sferturile de la Toronto

Simona Halep, numarul 3 WTA, a vorbit dupa victoria cu Angelique Kerber, scor 6-3, 5-7, 6-4. A fost exact ca o finala acest meci. A jucat foarte bine, insa si eu am dat totul azi. Am incercat sa o fac sa.

Care este secretul din spatele performantei Simonei Halep de la Rogers Cup

Simona Halep a ajuns in sferturile de la Rogers Cup, dupa o victorie muncita in fata lui Angelique Kerber. Site-ul oficial al WTA scrie ca un catalizator important al performantei Simonei a fost publicul, care a.

Prima declaratie a Simonei Halep, dupa victoria de la Toronto

Jucatoarea Simona Halep a declarat, vineri, dupa meciul de la Rogers Cup cu Agnieszka Radwanska, in care a revenit si s-a impus desi a pierdut primul set cu 0-6, ca sportiva poloneza a jucat extraordinar in prima parte a confruntarii, dar ea a ramas concentrata si a luptat pana la sfarsit.

Halep: imi pare rau ca nu am putut termina meciul

Simona Halep a declarat, dupa ce abandonat meciul cu elvetianca Belinda Bencic, ca ii pare ca nu a putut termina meciul, dar i-a fost imposibil.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )