Libnet.ro
UNICEF

08:15

Real Madrid, echipa deceniului in Champions League - Care este marea surpriza din TOP 10

Hotnews Hotnews,
 Real Madrid, echipa deceniului in Champions League - Care este marea surpriza din TOP 10

Real Madrid este, conform clasamentului publicat de Uefa pe site-ul oficial, echipa deceniului in Champions League, competitie pe care a castigat-o in total de patru ori in acest interval de trei ori chiar consecutiv). continuă pe Hotnews

REZUMAT VIDEO. Real Madrid, a treia remiza consecutiva in La Liga

Real Madrid a fost tinuta in sah pe teren propriu de Athletic Bilbao, 0-0, duminica, in etapa a 18-a.

Real Madrid pierde contactul cu Barcelona

Pas gresit pentru Real Madrid in lupta cu Barcelona pentru intaietate in La Liga.

VIDEO Real Madrid, blocata de Bilbao chiar pe Santiago Bernabeu

Real Madrid a incheiat anul doar cu o remiza, galacticii nereusind sa treaca pe Santiago Bernabeu de Athletic Bilbao. in urma acestei remize 0-0), formatia lui Zinedine Zidane se afla la doua puncte in urma liderului FC Barcelona.

Salata de boeuf: iata care este secretul pentru cel mai bun platou de sarbatori! Invitatii nu se vor mai satura

Craciunul este aproape, iar gospodinele se intrec in a pune pe masa cele mai bune bucate traditionale, preparate in casa. Unul dintre ele este, fara doar si poate, salata de boeuf, nelipsita de pe mesele romanilor. Salata de boeuf are insa secretele ei, asadar, daca vrei sa iti surprinzi invitatii, ar trebui sa stii cum .

Care este starea de sanatate a lui Florin Salam, dupa ce a fost internat in SUA. Imaginea care spune tot

Florin Salam a avut o aparitie neasteptata, dupa ce cu doar cateva saptamani in urma a fost confirmat de catre familia sa ca a fost internat in SUA. Cantaretul de muzica de petrecere a decis sa le arate tuturor cum se simte, in momentul de fata, dar si ce face cu putin timp inainte de .

Care este diferenta dintre bicarbonatul de sodiu si praful de copt. Greseala pe care o fac multe gospodine

In aceasta perioada din an gospodinele pregatesc tot felul de bunatati si incearca sa pregateasca cat mai multe mancaruri, care mai de care, mai apetisante. Obiceliul romanesc este ca de Craciun sa avem masa plina cu de toate. Care este diferenta dintre bicarbonatul de sodiu si praful de copt Multe din produsele de Craciun sunt .

PROGRAM LIDL de Craciun. Iata care este programul hipermarketului LIDL de Craciun

PROGRAM LIDL de Craciun. Iata care este programul hipermarketului LIDL de Craciun, conform datelor culese de Antena3. ro.

PROGRAM CARREFOUR de Craciun. Iata care este programul hipermarketului Carrefour in perioada Craciunului

PROGRAM CARREFOUR de Craciun. Iata care este programul hipermarketului Carrefour in perioada CRACIUNULUI, conform datelor culese de Antena3. ro.

Barcelona, in continuare echipa cu cele mai mari salarii din lume; Real Madrid si Juventus completeaza podiumul

Echipa de fotbal FC Barcelona si-a mentinut si in 2019 pozitia de lider in clasamentul echipelor profesioniste cu cele mai mari salarii din lume, Top 10 fiind dominat de francizele din liga nord-americana de baschet NBA), care ocupa locurile 4-10, conform unui studiu facut public de Sporting Intelligence.

Caru cu vedete: Cele trei reguli de nutritie ale lui Carmen Bruma pentru Craciun si Revelion. Ce sa faci ca sa nu te ingrasi; Care este cel mai frumos brad de Craciun de la Hollywood?

Andreea Marin, aniversare in stil italian. Cum a petrecut fosta prezentatoare la 45 de ani. Andreea Marin a implinit, ieri, 45 de ani. Fosta prezentatoare TV a tinut sa. Pavel Bartos se bucura doua luni de bradul de Craciun. il tinem pana aproape de ziua mea. Craciunul este cea mai asteptata sarbatoare a anului, este preferata.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )