Libnet.ro
UNICEF

11:30

Realizarea investitiei de la Rosia Montana, avantajoasa pentru agricultorii din zona

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Realizarea investitiei de la Rosia Montana, avantajoasa pentru agricultorii din zona

Ministrul Agriculturii si lider al PC, Daniel Constantin, a declarat ieri, la Arcani, ca daca investitia de la Rosia Montana va fi realizata, atunci acest lucru va fi avantajos pentru agricultorii din zona. continuă pe Ziarul Bursa

Ponta: Am trimis proiectul Rosia Montana la Parlament pentru ca sa nu putem fi dati in judecata

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca Executivul a aprobat proiectul privind Rosia Montana si l-a transmis Parlamentului pentru ca astfel Guvernul nu mai poate fi dat in judecata de catre Gold Corporation, care ar putea cere despagubiri de.

Proiectul Rosia Montana, in dezbatere la Income

Edilii din Rosia Montana si conducerea companiei Gold Corporation au dezbatut in direct la Antena 3, problemele legate de inceperea exploatrilor cu cianura. La discutii nu au dorit sa participe insa.

A SASEA ZI de PROTESTE ROSIA MONTANA. Sute de oameni au iesit pe strazile Bucurestiului.

Sute de oameni au iesit si vineri, pentru a sasea zi, in centrul Capitalei,pentru a protesta impotriva proiectului Rosia Montana. CITITI SI: Proteste ROSIA MONTANA. Sute de oameni blocheaza CENTRUL CAPITALEI Aproape 1. 000 de oameni s-au strans in fiecare seara, in centrul Bucurestiului pentru a protesta fata de proiectul Rosia Montana. Este a patra zi de proteste. Se pare ca au fost cateva incidente. La protestele de duminica, luni si marti, miercuri si joi o parte a manifestantilor au .

LIVE TEXT A patra seara de proteste anti-Rosia Montana si anti-Guvern in Piata Universitatii

Protestatarii anti-Rosia Montana revin miercuri seara in Piata Universitatii din Bucuresti, pentru a patra zi de miting. Reamintim ca protestele impotriva exploatarii aurifere de la Rosia Montana si impotriva deciziei Guvernului de a aproba proiectul si de a-l trimite la Parlament au inceput duminica. 50 Manifestantii au ocupat bulevardele Magheru si Regina Elisabeta. 40 Jandarmii au incercuit toata zona de la Arhitectura, strada Biserica Enei si strada Edgar Quinet. 30 Cateva zeci protestatari s-au imbrancit cu jandarmii, vrand sa rupa cordonul. Dupa ce jandarmii au avertizat ca vor folosi forta, manifestantii s-au potolit si s-au retras inapoi in zona fantanii. 22 Manifestantii au inceput sa plece de la fantana si sa se deplaseze pe strada Edgar Quinet, pe langa Facultatea de Arhitectura. Ei au fost opriti de un cordon de jandarmi. 45 In Piata sunt circa 700 de protestatari, adunati in zona fantanii. Dintre acestia, doar 100-200 sunt activi si scandeaza lozinci precum Solidaritate, Libertate, Uniti salvam Rosia Montana, restul sunt adunati in grupuri de discutii. Ei nu au ocupat carosabilul. In Piata sunt de asemenea mai multi jandarmi decat in serile trecute, peste 100, care fac doua cordoane in jurul manifestantilor. Intre acestia sunt si 4-5 negociatori. HotNews. ro transmite LIVE TEXT evenimenteleCititorii ne pot trimite fotografii sau imagini video de la protest folosind formularul de la finalul articolului.

LIVE TEXT A 6-a zi de proteste impotriva proiectului de la Rosia Montana. Manifestantii au ajuns la Piata Universitatii

Manifestantii care se opun proiectului de la Rosia Montana au venit vineri seara in Piata Universitatii pentru a sasea zi consecutiv. Ei protesteaza impotriva exploatarii cu cianuri a aurului de la Rosia Montana si impotriva Guvernului Ponta, care a aprobat un proiect de lege si l-a trimis Parlamentului pentru a fi votat. Reamintim ca pentru vineri seara si-au anuntat prezenta la miting si suporteri ai Stelei. Urmareste LIVE TEXT evenimentele zilei de la Piata Universitatii.

LIVE TEXT A 6-a zi de proteste impotriva proiectului de la Rosia Montana: Cianura omoara mai multi copii decat cainii!

Manifestantii care se opun proiectului de la Rosia Montana au venit vineri seara in Piata Universitatii pentru a sasea zi consecutiv. Ei protesteaza impotriva exploatarii cu cianuri a aurului de la Rosia Montana si impotriva Guvernului Ponta, care a aprobat un proiect de lege si l-a trimis Parlamentului pentru a fi votat. Reamintim ca pentru vineri seara si-au anuntat prezenta la miting si suporteri ai Stelei. --------------------------------Ora 20. 39: Manifestantii au adus un afis cu un mesaj cu potential exploziv: Cianura omoara mai multi copii decat cainii!Ora 20. 30: Numarul manifestantilor este mai mic decit in zilele anterioareUrmareste LIVE TEXT evenimentele zilei de la Piata Universitatii.

LIVE TEXT / FOTOGALERIE A 6-a zi de proteste impotriva proiectului de la Rosia Montana: Cianura omoara mai multi copii decat cainii!

Manifestantii care se opun proiectului de la Rosia Montana au venit vineri seara in Piata Universitatii pentru a sasea zi consecutiv. Ei protesteaza impotriva exploatarii cu cianuri a aurului de la Rosia Montana si impotriva Guvernului Ponta, care a aprobat un proiect de lege si l-a trimis Parlamentului pentru a fi votat. Reamintim ca pentru vineri seara si-au anuntat prezenta la miting si suporteri ai Stelei. --------------------------------Ora 21. 23: Protestatarii se invart in jurul fantanii. Fac apel la calmOra 20. 58: Numarul manifestantilor a ajuns la circa o suta. Reporterul HotNews. ro relateaza ca printre ei se numara si citiva reprezentanti ai asociatiilor de revolutionariOra 20. 39: Manifestantii au adus un afis cu un mesaj cu potential exploziv: Cianura omoara mai multi copii decat cainii!Urmareste LIVE TEXT evenimentele zilei de la Piata Universitatii.

LIVE TEXT / FOTOGALERIE A 6-a zi de proteste impotriva proiectului de la Rosia Montana: Cianura omoara mai multi copii decat cainii! / Protestatarii au blocat bd. Regina Elisabeta

Manifestantii care se opun proiectului de la Rosia Montana au venit vineri seara in Piata Universitatii pentru a sasea zi consecutiv. Ei protesteaza impotriva exploatarii cu cianuri a aurului de la Rosia Montana si impotriva Guvernului Ponta, care a aprobat un proiect de lege si l-a trimis Parlamentului pentru a fi votat. Reamintim ca pentru vineri seara si-au anuntat prezenta la miting si suporteri ai Stelei. --------------------------------Ora 00. 05 In Piata au aparut si suporteri de la stadion, dar nu sunt urme de factiuni de galerie organizateOra 23. 45 In Piata Universitatii sunt aproximativ 1. 300 de manifestanti, potrivit unei numaratori neoficiale a JandarmerieiOra 23. 35 Protestatarii au patruns pe bd. Regina Elisabeta si au blocat circulatiaOra 23. 30 Grupul de protestatari pe biciclete incearca sa intre pe bd. Regina ElisabetaOra 23. 23 Incep sa vina din ce in ce mai multi manifestanti. Numarul lor a ajuns la circa 500Ora 23. 10 La fantana de la Facultatea de Arhitectura sunt circa 350 de protestatari la aceasta ora. Se striga Cinste lor, cinste barladenilor si se bate in tobe si cu peturile in asfalt. Manifestantii aplauda de asemenea succesul nationalei de fotbal. Ora 20. 39: Manifestantii au adus un afis cu un mesaj cu potential exploziv: Cianura omoara mai multi copii decat cainii!Urmareste LIVE TEXT evenimentele zilei de la Piata Universitatii.

LIVE TEXT A patra seara de proteste anti-Rosia Montana si anti-Guvern in Piata Universitatii. Manifestantii au ocupat din nou bd. Regina Elisabeta

Protestatarii anti-Rosia Montana revin miercuri seara in Piata Universitatii din Bucuresti, pentru a patra zi de miting. Reamintim ca protestele impotriva exploatarii aurifere de la Rosia Montana si impotriva deciziei Guvernului de a aproba proiectul si de a-l trimite la Parlament au inceput duminica. 50 Bulevardul Magheru a fost eliberat si traficul restabilit. Protestatarii au ocupat carosabilul pe Regina Elisabeta. 30 Protestatarii au patruns din nou pe bulevardul Regina Elisabeta. 15 Un mic grup de protestatari au ajuns pe partea hotelului Intercontinental. 10 Imbranceli intre manifestanti si jandarmi, dupa ce demonstrantii au incercat sa rupa cordonul. 05 Bulevardul Magheru este blocat de manifestanti, pe sensul dinspre Romana spre Universitate. 03 Circulatia a fost restabilita pe bd. Regina Elisabeta. HotNews. ro transmite LIVE TEXT evenimenteleCititorii ne pot trimite fotografii sau imagini video de la protest folosind formularul de la finalul articolului.

VIDEO / FOTOGALERIE A patra seara de proteste anti-Rosia Montana si anti-Guvern in Piata Universitatii. Manifestantii au ocupat din nou bd. Regina Elisabeta

Protestatarii anti-Rosia Montana au revenit miercuri seara in Piata Universitatii din Bucuresti, pentru a patra zi de miting. Reamintim ca protestele impotriva exploatarii aurifere de la Rosia Montana si impotriva deciziei Guvernului de a aproba proiectul si de a-l trimite la Parlament au inceput duminica. 30 In Piata mai sunt in jur de 300 de manifestanti. Unii dintre ei strang din gunoi, avand grija sa nu lase mizerie in urma. 50 Politia a blocat circulatia incepand de la intersectia bd. Regina Elisabeta - Calea Victoriei pana la Piata Universitatii. In Piata, protestatarii stau, in mare parte, asezati pe carosabil si bat cu peturile in asfalt. Sunt, de asemenea, muti cu biciclete. Numarul manifestantilor e de aproape 500. Ei sunt inconjurati de cordoane de jandarmi. 50 Bulevardul Magheru a fost eliberat si traficul restabilit. Protestatarii au ocupat carosabilul pe Regina Elisabeta. HotNews. ro transmite LIVE TEXT evenimenteleCititorii ne pot trimite fotografii sau imagini video de la protest folosind formularul de la finalul articolului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )