Libnet.ro
UNICEF

01:05

Record Apple: 10 milioane de telefoane iPhone 6 si iPhone 6 Plus vandute in primul weekend

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Record Apple: 10 milioane de telefoane iPhone 6 si iPhone 6 Plus vandute in primul weekend

Apple , unul dintre cei mai mari producatori de telefoane mobile din lume, a reusit sa depaseasca un nou record de vanzari, dupa ce noile modele iPhone 6 si iPhone 6 Plus au depasit pragul de 10 milioane de unitati comercializate, noteaza CNET . continuă pe Wall-Street Ro

Record Apple: 10 milioane de telefoane iPhone 6 si iPhone 6 Plus vandute in primul weekend

Apple , unul dintre cei mai mari producatori de telefoane mobile din lume, a reusit sa depaseasca un nou record de vanzari, dupa ce noile modele iPhone 6 si iPhone 6 Plus au depasit pragul de 10 milioane de unitati comercializate, noteaza CNET .

Apple a vandut 10 milioane de unitati iPhone 6 si 6 Plus in primele trei zile

Apple a vandut un numar record de zece milioane de telefoane iPhone 6 si 6 Plus in primele trei zile de comercializare, arata datele companiei, citate de Reuters. Smartphone-ul e disponibil in doar 10 tari, iar vineri se vor adauga 20 de tari. In Romania telefonul poate fi comandat de la magazinele online, cu preturi incepand de la 3. 500 lei.

Ce este in interiorul iPhone 6 si iPhone 6 Plus?

Conform unui obicei inceput in urma cu cativa ani, cei de la iFixit s-au grabit sa demonteze noile iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Pentru ca prea putini dintre noi au curajul sau aptitudinea de a-si demonta noile gadgeturi imediat dupa achizitie, ne bucuram cand vedem imagini precum cea de mai sus publicata de iFixit. La mai putin de 24 de ore dupa lansarea noilor smartphone-uri Apple pe piata din SUA, acestea au fost dezasamblate piesa cu piesa. Ca de [].

iPhone 6 si iPhone 6 Plus se incarca mai rapid, dar nu cu incarcatorul inclus

Primele teste au scos la iveala faptul ca noile iPhone 6 si iPhone 6 Plus suporta incarcarea la 2,1 amperi, incarcatoarele incluse nu au insa aceasta putere. inainte de lansarea noilor iPhone 6 si iPhone 6 Plus au inceput sa circule pe internet foarte multe zvonuri. Cu mici exceptii, cele mai multe dintre ele s-au si confirmat. Din pacate, nu am vazut inclus in pachet un cablu USB reversibil, iar oficialii companiei nu s-au mandrit in cadrul conferintei de lansare [].

Record de vanzari pentru noile iPhone-uri, in weekend-ul dupa ce Apple le-a lansat pe piata

Apple a vandut peste 10 milioane de noi iPhone-uri in primul weekend de la lansarea acestora pe piata, stabilind un nou record, potrivit Bloomberg. Vanzarile au depasit recordul de 9 milioane de telefoane atins .

iPhone 6 si iPhone 6 Plus au ajuns in premiera in Romania

Primele telefoane iPhone 6 si iPhone 6 Plus au fost livrate in Romania prin QuickMobile. QuickMobile aduce clientilor din Romania primele telefoane iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Cei care au dorit dispozitivele, le-au putut precomanda pe site-ul magazinului online imediat dupa ce au fost anuntate de Apple. Cele doua telefoane au fost precomandate de circa 1. 500 de clienti, iar QuickMobile afirma ca numarul acestora se va tripla spre sfarsitul lunii noiembrie, se arata in comunicatul remis Playtech. Citeste [].

iPhone 6 si iPhone 6 Plus versus toate celelalte iPhone-uri [VIDEO]

Noile iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt cele mai puternice telefoane din istoria companiei Apple. Un blogger a testat toate telefoanele lansate de compania din Cupertino pentru a afla cat de rapide sunt ele comparativ. Utilizatorul de YouTube EverythingApplePro a luat toate telefoane Apple, pana la iPhone 2G a exclus iPhone-ul original, care oricum era dintr-o alta era) si a testat rapiditatea cu care se incarca paginile web, cat de rapid se deschid telefoanele si a facut si un [].

iPhone 6 si iPhone 6 Plus doboara recordul de vanzari din 2013

IPhone 6 si iPhone 6 Plus suntnoile telefoaneApple si cele care doboara recordul de anul trecut pentru primul weekend de vanzari. Apple informeaza ca a reusit sa vanda peste 10 milioane de unitati din iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Anul trecut, iPhone 5s si versiunea mai ieftina 5c au ajuns la 9 milioane de unitati, cu 3,6 milioane pentru iPhone 5c. in prezent, iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt diferentiate doar de dimensiunea ecranului si stabilizarea optica a [].

Primele teste confirma o autonomie slaba pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus

Cu toate ca oficialii Apple se mandreau in prezentare cu autonomia noilor iPhone 6 si iPhone 6 Plus, testele reale nu sunt la fel de optimiste. Aproape ca in fiecare an, noile iPhone 6 si iPhone 6 Plus vin la pachet cu o baterie mai mare care, in teorie, ar trebui sa stea la baza unei autonomii sporite. Din pacate, daca ar fi sa credem clasamentul de mai jos realizat de cei de la PhoneArena, autonomia noile terminale nu este [].

VIDEO. Al doilea test de impact. iPhone 6 si iPhone 6 Plus nu au patit nimic

In testul lor, cei de Android Authority au lasat cele doua telefoane sa cada in diferite feluri, inclusiv cu fata in jos. Chiar si cand au fost aruncate cu fata in jos de la inaltime de 1,5 metri ecranele de la iPhone 6 si iPhone 6 Plus nu au patit nimic.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1927 seconds )