Libnet.ro
UNICEF

11:15

Reduceri eMAG frigidere si masini de spalat. Care sunt ofertele zilei

Antena3 Antena3,
Reduceri eMAG frigidere si masini de spalat. Care sunt ofertele zilei

Magazinul online eMAG. ro anunta cateva oferte atractive la mai multe modele de frigidere si masini de spalat. continuă pe Antena3

Reduceri eMAG laptopuri. TOP 10 oferte pe care nu trebuie sa le ratezi azi

Daca vreti sa va cumparati un laptop, aceasta perioada sunt cateva oferte atractive la cel mai mare magazin online din Romania. intreaga lista de reduceri eMAG laptopurieLA ACEST LINK.

Statele UE au aprobat reformarea modului in care sunt testate vehiculele

Ministrii statelor din Uniunea Europeana au aprobat luni noile propuneri de reglementare a modului in care sunt testate si autorizate autovehiculele, in pofida opozitiei Germaniei, in ideea evitarii repetarii scandalului Volkswagen Dieselgate), transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Cum instalezi Messenger Lite si care sunt diferentele fata de versiunea obisnuita [VIDEO]

Ar fi bine sa inveti cum instalezi Messenger Lite si care sunt beneficiile acestei versiuni, daca ai o conexiune lenta la internet sau un smartphone mai batran. Facebook Messenger Lite a fost initial lansat doar in anumite tari aflate in curs de dezvoltare. Acum, poate fi instalat de catre oricine si vine la pachet cu [].

Reduceri eMAG electrocasnice si electronice. Cele mai bune oferte pe care le gasesti azi

Cel mai important magazin online, eMAG. ro anunta reduceri la mai multe categorii de produse. Sunt oferte, printre altele, la televizoare, laptopuri, tablete, telefoane, frigidere, cuptoare si multe alte tipuri de electronice si electrocasnice.

Reduceri eMAG la unelte pentru gradinarit. Cele mai bune 5 oferte

Daca vreti sa petreceti timpul cat mai eficient in gradina, aveti nevoie de uneltele potrivite. Magazinul online eMAG va ofera o serie de reduceri excelente in aceste zile. Pentru a profita.

Si-a salvat mama dupa ce a invatat la scoala care sunt primele semne ale unui accident vascular cerebral. Tu le cunosti?

O adolescenta de 14 ani si-a salvat mama de la moarte dupa ce a recunoscut primele semne ale unui accident vascular cerebral, semne despre care aflase la scoala, cu doar cateva zile inainte de incident,.

FOTO. Dorinta ministrilor Agriculturii si Turismului de a inlocui brandul turistic al Romaniei cu o oaie starneste hohote de ras pe internet. Care sunt cele mai populare glume de pe retelele sociale

Artistul Dan Perjovschi a propus, pe pagina sa de Facebook, mai multe modele pentru simbolul turistic al Romaniei care, potrivit ministrilor Turismului si Agriculturii, ar trebui sa fie o oaie. Imaginile au fost trimise de fanii ilustratorului .

Kate si William angajeaza MENAJERA. Salariul este REGESC. Care sunt cerintele ducesei

Manejera care se ocupa e casa in care locuiesc Kate Middleton si Printul William si-a dat demisia. Femeia era platita regeste, cu 50. 000 de euro/an, dar se plangea ca are o.

JUCARIA care i-a iNNEBUNIT pe copii, SPINNER INTERZISA! Care sunt CRITICILE profesorilor

Se pare ca elevii nu aveau suficiente distractii atunci cand sunt la scoala. Acum a aparut o noua jucarie care sa ii tina ocupati. Se numeste spinner si este asemanator cu un.

INTERVIU. Romania, cea mai populara destinatie pentru turismul stomatologic. Care sunt cele mai des intalnite cerinte ale pacientilor

O specializare aflata la granita stiintei cu arta, estetica dentara este din ce in ce mai cautata in Romania, tara care s-a impus in ultimul deceniu drept cea mai populara destinatie europeana pentru turismul stomatologic, pe fondul unei cresteri spectaculoase si continue a numarului clinicilor private si a pietei de echipament medical.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )