Libnet.ro
UNICEF

12:16

Remus Truica, DIN NOU TATA! Sexy Diana a nascut un baietel (FOTO)

B1 B1,
Remus Truica, DIN NOU TATA! Sexy Diana a nascut un baietel (FOTO)

Milionarul Remus Truica a devenit tata pentru a treia oara. Iubita sa Diana a nascut de curand un baietel de nota 10. Recunosc. E baiat, a declarat Remus Truica in cadrul unui. continuă pe B1

Patricia Kass, DEZVALUIRI despre Remus Truica: Cat de proasta am fost! Era un amant...(FOTO)

Dupa mai bine de doi ani de cand a renuntat la viata publica, Patricia Kaas revine pe scena. Cantareata s-a retras dupa contraversata despartire de milionarul roman Remus Truica. Recent,.

Theresa May va declara in SUA ca Marea Britanie si Statele Unite vor conduce impreuna din nou

Theresa May va spune ca Marea Britanie si America pot sa-si redescopere increderea si sa conduca impreuna din nou in conditiile Brexitului si al alegerii lui Donald Trump, scrie The Telegraph.

Tichetele de masa si voucherele de vacanta pentru bugetari, amanate din nou de catre Guvern

Bugetarii nu vor avea parte de prea curand de unele drepturi salariale sau premii, tichete de masa si vouchere de vacanta, din cauza faptului ca Guvernul a amanat din nou acest proiect, informatia fiind prezentata intr-un proiect de Ordonanta de Urgenta publicat pe site-ul Ministerului Finantelor Publice.

Cinci suspecti implicati in atentatele de la 11 septembrie 2001 vor fi audiati, din nou, de Tribunalul militar de la Guantanamo

Cei cinci barbati acuzati pentru comiterea atentatelor din 11 septembrie 2001 din Statele Unite, printre care Khaled Sheikh Mohammed, considerat a fi creierul atacurilor respective, urmeaza sa compara in fata completului de judecata miercuri, pentru o noua serie de audieri.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )