Libnet.ro
UNICEF

13:15

Renate Weber, despre introducerea insultei si calomniei in Codul penal: Pentru cele doua fapte ar trebui sa se prescrie doar amenzi

Antena3 Antena3,
Renate Weber, despre introducerea insultei si calomniei in Codul penal: Pentru cele doua fapte ar trebui sa se prescrie doar amenzi

O alta modificare a Codului Penal este pe cale sa treaca neobservata - insulta si calomnia care au fost reintroduse in cod, pe sest - iar europarlamentarul PNL Renate Weber este de parere ca pentru cele doua. continuă pe Antena3

Iliescu sustine ca nu stie despre modificarile aduse la Codul penal: Nu sunt in tema, dar Parlamentul le va rezova

Parlamentul va rezolva problemele produse de modificarile facute la Codul penal, a afirmat, vineri, Ion Iliescu, precizand ca nu stie detalii despre acest subiect. Nu sunt in tema, nu urmaresc. Parlamentul le.

Crin Antonescu, despre criticile aduse modificarilor la Codul Penal: Isterie anti-parlamentara si anti-democratica. S-ar putea ca unele chestiuni sa nu fie in regula, avem timp sa le reparam, daca e cazul

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, califica drept isterie anti-parlamentara si anti-democratica acuzatiile la adresa modificarilor aduse marti Codului Penal de catre deputati, dar precizeaza ca s-ar putea ca unele chestiuni sa nu fie in regula si, in acest caz, avem timp sa le reparam, daca e cazul.

Cazanciuc a discutat cu membrii Comisiei juridice despre Codul Penal.

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, vineri, ca a discutat cu reprezentantii Comisiei Juridice despre argumentele unor solutii din Codul penal si motivele pentru care au fost alese acestea la elaborarea Codului, conform Mediafax. A fost o intalnire in care, impreuna cu colegii mei, am prezentat argumentele unor solutii din Codul penal, de ce s-au ales anumite solutii atunci cand s-a elaborat Codul penal, pentru a fi avute in vedere la deciziile viitoare, a spus .

Basescu, despre modificarile pe Codul Penal: Presiunile au venit de la baroni. Dar nu ii pot pacali pe partenerii europeni

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, in cadrul emisiunii Evenimentul Zilei, ca baronii sunt cei care au pus presiune pe parlamentari pentru modificarile din Codul Penal. Poate sa nu renunte, dar vor.

Basescu, despre modificarile pe Codul Penal: Presiunile au venit de la baroni. Dar nu ii pot pacali pe partenerii europeni (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, in cadrul emisiunii Evenimentul Zilei, ca baronii sunt cei care au pus presiune pe parlamentari pentru modificarile din Codul Penal. Poate sa nu renunte, dar vor.

Codul Penal al Tranzitaniei sau despre supra-imunitatea persoanelor cu ochi albastri

Sa facem un exercitiu de imaginatie. Presupunem urmatoarea situatie ipotetica. In tara numita Tranzitania avem, ca in orice tara, un Cod Penal, al carui articol 1 reglementeaza si pedepseste infractiunea numita furt, pe care o defineste astfel: acea fapta savarsita de un cetatean care are ca rezultat deposedarea altei persoane de bunuri care i se cuvin de drept. Tot in Codul Penal exista articolul 2, aliniatul 1, care descrie ce inseamna cetatean : orice persoana trecuta de 16 ani. Mai exista si aliniatul 2 al articolului 2, care zice asa: exceptie de la aliniatul 1 fac toti cetatenii de peste 16 ani care au ochi albastri. Desigur, in Tranzitania e si o lege speciala a persoanelor cu ochi albastri care prevede ca acestea trebuie sa declare anual pe proprie raspundere ce infractiuni au comis in anul curent: violuri, furturi, calomnii, etc.

Basescu, despre propunerea lui Antonescu de rediscutare a modificarilor la Codul Penal: Slava Domnului! Astia sunt ca hotul prins la furat

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, referindu-se la anuntul lui Crin Antonescu ca va solicita rediscutarea in Parlament a modificarilor la Codul Penal, ca incep sa se trezeasca si sunt ca .

Olanda, ingrijorata de amendamentele la Codul Penal. ...

Olanda a transmis ca este ingrijorata de amendamentele Codului Penal. Mesajul a fost transmis prin intermediul Ambasadei Olandei la Bucuresti. Este vorba despre amendamentele prin care presedintele si parlamentarii au fost scosi din categoria functionarilor publici. Ambasada Regatului Tarilor de Jos urmareste cu ingrijorare amendamentele la Codul Penal, n. r. ) si asteapta evolutiile viitoare, se arata in raspunsul misiunii diplomatice citat de Mediafax. Camera Deputatilor a adoptat, marti, .

Senatorul PNL Critian Bodea: Traian Basescu are dreptate in privinta modificarilor incercate la Codul penal, dar asta nu justifica modul in care si-a ridicat iar poalele in cap in fata Occidentului

Senatorul PNL de Bihor Cristian Bodea afirma, intr-o postare pe blogul personal, ca din pacate, Traian Basescu are dreptate in privinta modificarilor incercate la Codul penal si ca ceea ce s-a intamplat la Camera Deputatilor este un dublu smen, de care sunt vinovati Bogdan Ciuca si Valeriu Zgonea, dar ca asta nu justifca modul in care Presedintele Romaniei si-a ridicat iar poalele in cap in fata Occidentului, delirand iar despre lovituri de stat si parlamentari-hoti.

Ponta, despre reactia Ambasadei SUA la Codul Penal: Sa nu ne mai atraga atentia niciodata. Nici Moscova nu o mai face

Premierul Victor Ponta a declarat vineri ca i-a transmis reprezentantului SUA, referitor la criticile facute Parlamentului ca urmare a modificarilor aduse Codului Penal, ca nu trebuie sa atraga atentia niciodata pentru ca de atras atentia nu ne mai atrage nici Moscova.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )