Libnet.ro
UNICEF

20:30

Republica Moldova. Gaburici a fost desemnat sa formeze un nou guvern

România Liberă România Liberă,
Republica Moldova. Gaburici a fost desemnat sa formeze un nou guvern

Presedintele moldovean Nicolae Timofti l-a desemnat sambata, printr-un decret, pe Chiril Gaburici, propus de catre Partidul Liberal Democrat din Moldova PLDM), sa formeze Guvernul, anunta Presedintia pe site. Gaburici are la dispozitie 15 zile pentru a cere votul de incredere al Parlamentului asupra programului de guvernare si componentei noului Executiv. continuă pe România Liberă

Republica Moldova: Liberalii vor vota doar pentru un guvern din care nu fac parte reprezentantii Partidului Comunist

Liderul liberal din Republica Moldova Mihai Ghimpu a anuntat ca Partidul Liberal va vota doar pentru un guvern format in cadrul aliantei dintre Partidul Democrat Liberal PLDM), Partidul Democrat PDM) si Partidul.

Chiril Gaburici a fost desemnat pentru functia de premier al Republicii Moldova

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, l-a desemnat sambata pentru functia de premier Chiril Gaburici, candidatul Partidului Liberal Democrat PLDM), informeaza Unimedia. Astfel, conform.

Romania face apel la unirea fortelor pro-europene din Republica Moldova

Ministerul Afacerilor Externe din Romania face apel catre toate fortele pro-europene din Republica Moldova sa dea dovada de responsabilitate si solidaritate, pentru constituirea unei aliante solide care sa sustina un guvern angajat in continuarea procesului de integrare europeana, transmite IPN.

Liderul socialistilor din Republica Moldova: Nu vom sustine candidaturile coalitiei minoritare

Liderul Partidului Socialistilor din Republica Moldova PSRM), Igor Dodon a declarat ca formatiunea pe care o conduce nu va sustine niciun candidat propus la functia de premier de catre alianta minoritara,.

MAE: Fortele pro-europene din Republica Moldova trebuie sa dea dovada de responsabilitate si solidaritate

Fortele proeuropene din Moldova trebuie sa dea dovada de responsabilitate si de solidaritate pentru a forma o alianta solida care sa sustina un Guvern angajat in continuarea integrarii europene, spune MAE, du.

Seful Armatei Romane: Analizam ipoteza extinderii conflictului spre Republica Moldova

Seful Statului Major General al Armatei, general-locotenentul Nicolae Ciuca, a declarat, miercuri, intr-un interviu acordat Realitatea TV, ca extinderea conflictului din Ucraina, asupra Republicii Moldova, este o ipoteza pe care Armata Romana o are in analiza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )