Libnet.ro
UNICEF

01:05

Republica Moldova a suspendat relatiile cu atasatul militar al Rusiei la Chisinau

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Republica Moldova a suspendat relatiile cu atasatul militar al Rusiei la Chisinau

Republica Moldova a suspendat orice relatii diplomatice cu atasatul militar al Rusiei la Chisinau, dupa ce acesta a participat la o parada militara prin care Tiraspolul a marcat 25 de ani de independenta, a anuntat marti ministrul moldovean. continuă pe Wall-Street Ro

R. Moldova SUSPENDA relatiile cu atasatul militar al Rusiei la Chisinau. Care este motivul

Relatiile diplomatice ale Republicii Moldova cu atasatul militar al Rusiei la Chisinau au fost suspendate, dupa ce acesta a participat la o parada militara prin care Tiraspolul a marcat 25 de ani de independenta, a anuntat marti ministrul moldovean al Apararii Anatol Salaru.

DNA chemat la Chisinau de o noua formatiune politica din Republica Moldova

O noua formatiune politica infiintata recent in Republica Moldova le cere autoritatilor statului sa intreprinda masurile legale necesare pentru aducerea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie DNA) din Romania pentru a lupta cu coruptia din Republica Moldova.

Proiecte ambitioase pentru infrastructura din Republica Moldova: tren pe ruta Iasi-Chisinau si pod rutier in valoare de 30 de milioane de euro

Ministrii Transporturilor din Romania si Republica Moldova s-au intalnit la Iasi si au stabilit ca un tren sa fie pus in circulatie pe ruta feroviara Chisinau-Socola. Un alt proiect important este construirea unui pod la Ungheni.

Ambasadorul Romaniei la Chisinau, Marius Lazurca: Republica Moldova a trecut de pragul ireversibilitatii referitor la integrarea europeana

Ambasadorul Romaniei la Chisinau, Marius Lazurca, spune ca Republica Moldova a trecut de pragul ireversabilitatii evolutiei sale si, in lipsa unui accident istoric isi va continua parcursul european.

Localitatile din Republica Moldova se vor debarasa de aspectul sovietic

Expertii internationali ajuta autoritatile de la Chisinau pentru a reda localitatilor din Republica Moldova un aspect european si pentru ca sa fie redus considerabil consumul de energie.

Interlopii de lux din Republica Moldova, ajunsi in atentia Interpolului

Nicolae Vicol, fostul sef al Inspectoratului Fiscal, a parasit Republica Moldova in regim de urgenta cu o zi inainte sa fie condamnat, iar Gheorghe Papuc, ex-ministru de Interne, a stat ascuns pe teritoriul Republicii Moldova, refuzand sa execute decizia de condamnare, constata jurnalistii de la Rise Moldova.

ONG-urile din Republica Moldova propun solutii sociale la Civic Fest 2015

ONG-urile din Republica Moldova se intalnesc la cea de-a treia editie a Festivalului Civic Fest - Moldova pentru cetateni, Moldova pentru tine!, in perioada 24-26 septembrie 2015.

Eurodeputatul Andi Cristea cere combaterea propagandei rusesti in Republica Moldova

Europarlamentarul roman Andi Cristea a solicita incetarea propagandei rusesti si anti-europene in statele din vecinatatea estica, incepand cu Republica Moldova. in acest sens el a adresat astazi o interpelare in regim de urgenta inaltului Reprezentant pentru Politica Externa si Securitate al UE, referitoare la planul Comisiei Europene de contracarare a acestei propagande.

Republica Moldova, pe urmele Ucrainei

Mihail Saakashvili, guvernatorul regiunii Odesa, crede ca situatia din Republica Moldova este asemanatoare cu cea din Ucraina, intrucat in ambele state se desfasoara miscari indreptate impotriva oligarhilor.

Monsanto a numit un nou director general pentru Romania, Bulgaria si Republica Moldova

Producatorul american de seminte agricole Monsanto a schimbat structura managementului local, Octavian Chihaia preluand functia de director general pentru Romania, Bulgaria si Republica Moldova, in timp ce Cosmin Chioreanu a fost numit sef peste.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )