Libnet.ro
UNICEF

20:46

Republicanul Ron Wright, primul congresman care moare de Covid

Hotnews Hotnews,
 Republicanul Ron Wright, primul congresman care moare de Covid

Reprezentantul republican Ron Wright din Texas a murit, a anuntat luni biroul sau de presa intr-o declaratie, spunand ca a fost internat la spital dupa ce a contractat Covid-19, potrivit CNN. continuă pe Hotnews

Republicanul Ron Wright, primul membru al Congresului SUA care a decedat din cauza COVID-19

Republicanul Ron Wright, membru al Camerei Reprezentantilor a SUA, a murit duminica din cauza Covid-19, a anuntat biroul sau luni, scrie NBC.

Congresmanul republican Ron Wright a murit din cauza COVID-19 la 67 de ani

Republicanul Ron Wright, membru al Camerei Reprezentantilor a SUA, a murit duminica din cauza Covid-.

Medicamentul minune care invinge covid in 5 zile. Anuntul cercetatorilor

Conform Ynetnews. com, doua echipe de medici din Israel au spus ca au creat medicamentele care inving coronavirusul in mai putin de o saptamana, chiar si pentru cei care se afla in stare critica. Medicamentul minune care invinge covid in 5 zile 30 de pacienti au fost inclusi intr-un studiu ale carui teste preliminare au indicat .

Magia a inceput. Primul studiu care arata ca actiunea de vaccinare din Israel functioneaza. Cu cat s-au redus infectarile si cazurile grave de Covid-19

Un nou studiu, publicat vineri, indica, pentru prima oara, ca vaccinarea pe scara larga din Israel este eficienta atat din punct de vedere al prevenirii infectarii cu coronavirus cat si in prevenirea unei forme serioase de Covid-19 la cei vaccinati, scrie Telegraph.

Cercetatori elvetieni au dezvoltat un stetoscop care detecteaza COVID-19 prin sunetul respiratiei

Cercetatori de la Spitalul Universitar din Geneva HUG) sunt in etapa finala a realizarii unui stetoscop care cu ajutorul inteligentei artificiale poate detecta COVID-19 prin efectul sunetului respiratiei pulmonare, a relatat joi televiziunea elvetiana RTS, potrivit agentiei EFE.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1961 seconds )