Libnet.ro
UNICEF

08:46

Restrictii si in 13 localitati din jurul Capitalei: Se inchid restaurantele, cafenelele, cluburile

Hotnews Hotnews,
 Restrictii si in 13 localitati din jurul Capitalei: Se inchid restaurantele, cafenelele, cluburile

Autoritatile au decis miercuri instituirea unor restrictii si in 13 localitati din judetul Ilfov, unde se inchid restaurantele, cafenelele si cluburile. Printre aceste localitati - unde rata incidentei a depasit 1,5 cazuri COVID la mia de locuitori - se afla Bragadiru, Corbeanca, Chitila si Voluntari. continuă pe Hotnews

Restrictii in Ilfov. Ce localitati din jurul Capitalei au cele mai multe cazuri de Covid

Prefectul judetului Ilfov, Daniel-Tudorel Zamfir, a anuntat ca in 13 localitati din acest judet se v.

Restrictii si in 13 localitati din Ilfov. Se inchid restaurantele, cafenelele si cluburile

Restrictii in 13 localitati din jurul Bucurestiului, unde se inchid restaurantele, cafenelele si cluburile, potrivit prefectul judetului Ilfov, Daniel-Tudorel Zamfir, conform unei decizii a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Ilfov instituita miercuri, 7 octombrie.

Restaurantele, cafenelele si cluburile vor fi inchise in 13 localitati din judetul Ilvov. Prefectul Daniel Zamfir, pentru B1.RO: Nu se pune problema carantinarii

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Ilfov a decis miercuri impunereaunor restrictii in 13 localitati din judet, unde rata de incidentadepaseste 1,5 cazuri la mia de locuitori. in.

Tot mai multe judete impun restrictii din cauza cresterii alarmante a numarului de cazuri de COVID-19

Tot mai multe judete impun restrictii din cauza cresterii alarmante a numarului de cazuri de COVID-19. in mai multe judete se inchid restaurantele, cafenelele si salile de jocuri de noroc, iar masca devine obligatorie in zona scolilor. in Suceava, la slujbele religioase de la bisericile din judet vor putea participa doar localnicii. Noi restrictii in Capitala: Se inchid barurile, cluburile, discotecile, salile de jocuri de noroc. Masca, obligatorie in jurul scolilor pe o raza de 50 de metri Restrictii si in 13 localitati din jurul Capitalei: Se inchid restaurantele, cafenelele, cluburile.

CORONAVIRUS |Restrictii in noua localitati din Prahova: Masca de protectie, obligatorie in apropierea scolilor Ce se intampla cu restaurantele

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Prahova a stabilit o serie de restrictii pentru noua localitati din judet, unde rata incidentei cumulate a cazurilor de coronavirus din ultimele 14 zile a de.

Masca de protectie devine obligatorie in jurul scolilor si se inchid restaurantele din patru localitati in Arad

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Arad a dispus, marti, noimasuri de restrictie din cauza numarului mare de infectari cu Covid-19, inclusiv purtarea mastii si in jurul scolilor sau.

Orasele in care se inchid restaurantele si salile de jocuri. Amenzi serioase pentru cei care vor incalca noile restrictii

Cresterea numarului de cazuri de Covid-19 a determinat autoritatile locale si judetene din Cluj sa ia masuri dure pentru a preveni noi infectii. in doua localitati din judet se vor inchide restaurantele, iar unele scoli trec la scenariul 3.

Noi restrictii in Olt din cauza numarului mare de imbolnaviri. Se inchid restaurante, dar si sali de jocuri

In doua localitati in care rata imbolnavirilor a depasit 1,51. 000 locuitori s-au impus, astazi, 7 octombrie 2020, prin decizie a CJSU, noi restrictii. De asemenea, forul de decizie judetean a aprobat si modificarea scenariilor in care functioneaza mai multe scoli.

Timis: Masca devine obligatorie in spatiile publice deschise, iar restaurantele se inchid in 16 localitati din judet

Autoritatile din Timis impun restricti in 16 localitati din judet, unde rata incidentei cumulate a cazurilor de coronavirus a depasit 1,5 la mia de locuitori in ultimele 14 zile. Vizate sunt localitatile Bu.

La Galati, se inchid restaurantele, cinematografele, teatrele si cazinourile in Dambovita devine obligatorie purtarea mastii in zona scolilor Masuri similare, si in Sibiu

Restaurantele, cinematografele, teatrele si cazinourile din orasul Galati si din trei comune din judet se inchid timp de o saptamana din cauza cresterii numarului de cazuri de COVID-19, in timp ce in sapte orase si comune din Dambovita se instituie obligativitatea purtarii mastii de protectie pe o raza de o suta de metri in jurul unitatilor de invatamant.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )