Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reteaua terorista Stat Islamic declara razboi Arabiei Saudite

România Liberă România Liberă,
Reteaua terorista Stat Islamic declara razboi Arabiei Saudite

Reteaua terorista sunnita Stat Islamic a declarat razboi deschis Arabiei Saudite, dupa decizia regatului de a forma o coalitie impotriva organizatiei fundamentaliste. continuă pe România Liberă

Reteaua terorista Stat Islamic declara razboi Arabiei Saudite

Reteaua terorista sunnita Stat Islamic a declarat razboi deschis Arabiei Saudite, dupa decizia monarhiei preponderent sunnite de a forma o coalitie impotriva organizatiei fundamentaliste, informeaza site-ul Ynetnews. com.

ISIS declara razboi Arabiei Saudite

Www. mediafax. ro/externe/reteaua-terorista-stat-islamic-declara-razboi-arabiei-saudite-14924994Reteaua terorista sunnita Stat Islamic a declarat razboi deschis Arabiei Saudite, dupa decizia monarhiei preponderent.

Directorul FBI: Reteaua Stat Islamic a revolutionat terorismul

Reteaua sunnita Stat Islamic a revolutionat terorismul, incercand sa inspire, prin propaganda in medii de socializare online, atacuri individuale la scara redusa, apreciaza James Comey, directorul Biroului Federal pentru Investigatii din Statele Unite.

Barbat arestat in Maryland, pentru ca primea bani de la Stat Islamic pentru un atentat

Un barbat din statul american Maryland a fost arestat de FBI dupa ce ar fi primit 9. 000 de dolari de la gruparea Stat Islamic, pentru a comite un atentat pe teritoriul Statelor Unite.

ONU a adoptat o rezolutie prin care incearca sa lase gruparea Stat Islamic fara bani

Consiliul de Securitate al ONU a adoptat in unanimitate o rezolutie privind stoparea surselor de finantare ale Statului Islamic SI), printr-o consolidare a sanctiunilor impuse gruparii jihadiste, relateaza DPA in pagina electronica.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1947 seconds )