Libnet.ro
UNICEF

17:00

Reteta scoarta de copac, desertul usor de preparat pe care toti romanii l-au uitat

Playtech Playtech,
Reteta scoarta de copac, desertul usor de preparat pe care toti romanii l-au uitat

Cauti un desert special pentru anotimul rece? Un preparat simplu si ieftin de care multi nu au auzit este scoarta de copac. Suna ciudat si sigur va pune unele gospodine pe ganduri, dar e delicios. De ce ingrediente ai nevoie si care sunt pasii? Reteta pentru prajitura scoarta de copac. Cum o prepari? Sezonul rece . continuă pe Playtech

Quercetina, substanta pe care toti romanii trebuie sa o consume iarna. Ce este ea, de fapt

Daca doresti sa iti intaresti imunitatea pentru a nu oferi virusilor ocazia de a te afecta, atunci trebuie sa stii ca exista anumite substante care te pot ajuta in aceasta privinta. Pe langa alimente bogate in vitamine si proteine, medicii recomanda consumul de quercetina. Iata ce este ea, de fapt, si cum te poate ajuta .

Cum prepari pelmeni, cea mai populara mancare din Rusia pe care toti o vor

Daca nu mai ai idee ce sa pregatesti bun pentru cei dragi, atunci poti incerca cea mai populara mancare din Rusia. Usor de facut, dar de mare efect, reteta de mai jos este una pe care o vei scrie sigur in caietul cu cele mai bune feluri de mancare. Iata cum prepari pelmeni! Aceasta este .

Capcanele in care toti romanii care au card si cont bancar pot cadea. Ce sa faci sa nu ramai fara bani

Sunt milioane de romani cu card si cont bancar, dar prea putini dintre ei stiu problemele la care se pot expune daca nu tin cont de reguli si de conditiile din contract. Nu strica o.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2454 seconds )