Libnet.ro
UNICEF

07:45

RETROSPECTIVA 2017. Marile retrageri ale anului din sport

Antena3 Antena3,
RETROSPECTIVA 2017. Marile retrageri ale anului din sport

Sprinter iesit din comun, rock-star al atletismului, carisma inegalabila . Usain Bolt a spus adio sportului in luna august, dupa Campionatele Mondiale de la Londra, cu un palmares extraordinar, care cuprinde. continuă pe Antena3

Marile concerte ale anului 2017. Cine a venit in Romania, ce au pus in scena artistii romani

Nume celebre ale muzicii mondiale, precum Deep Purple, Andrea Bocelli, Patricia Kaas, Richard Clayderman sau Jethro Tull, au revenit in 2017 pe scenele bucurestene, dar din peisajul concertistic nu au lipsit nici.

Cele mai importante evenimente stiintifice ale anului 2017

2017 a fost un an al sfarsiturilor si al inceputurilor: misiunea navei spatiale Cassini a luat sfarsit dupa 13 ani, iar un obiect dintr-o alta galaxie ne-a vizitat Sistemul Solar. BBCrememoreaza unele dintre cele mai mari evenimente stiintifice ale anului care e pe cale sa se incheie.

RETROSPECTIVA 2017. Europa, sub asaltul imigrantilor

Algerienii si marocanii au ingrosat in anul 2017 fluxul migrator pe Mediterana catre Spania, tara unde sosirile migrantilor ilegali s-au triplat fata de anul precedent, insa majoritatea celor.

Retrospectiva 2017: Pretul carburantilor in Romania, mai mare decat media europeana

Pretul fara taxe al carburantilor in Romania a continuat sa fie si in acest an mai mare decat media la nivelul Uniunii Europene, in timp ce taxele aplicate de stat sunt printre cele mai mici din spatiul comunitar, dupa cum reiese din informatiile.

Retrospectiva 2017: Doar 15 km de autostrada inaugurati, ministri schimbati si un val de demiteri si demisii

Evolutia sectorului transporturi in 2017 s-a incadrat in trendul anilor trecuti, cu foarte putini kilometri de autostrada inaugurati - 15,4 kilometri, cu schimbari de ministri la carma ministerului de resort, cu demiteri in mai multe.

Sanatatea si rusinea: ajuta criticarea obiceiurilor alimentare ale celor din jur?

De cele mai multe ori mersul la controlul medical presupune expunerea punctelor noastre slabe, mai mult sau mai putin vizibile. Intr-o cultura care pune din ce in ce mai mult accent pe autocontrol si perfectiunea corporala, un corp mai putin sanatos, imbatranit sau lipsit de armonie este adesea insotit de sentimentul de rusine si inadecvare.

Bilantul politic al anului 2017. Marile sperante si marile dezamagiri

Anul care urmeaza alegerilor este, in cele mai multe situatii, un an fara probleme sau crize majore. Este anul in care functioneaza asa-numita luna de miere pentru cei care iau puterea. Cei care.

RETROSPECTIVA 2017. Anul in care am platit la pompa mai mult decat vesticii

Pretul fara taxe al carburantilor in Romania a continuat sa fie si in acest an mai mare decat media la nivelul Uniunii Europene, in timp ce taxele aplicate de stat sunt printre cele ma.

RETROSPECTIVA 2017. Anul in care cursul valutar s-a prabusit, iar ROBOR a crescut puternic

Moneda nationala a atins in toamna acestui an, pe 21 noiembrie, cea mai slaba cotatie istorica in raport cu euro, respectiv 4,6551 de lei/euro, iar ROBOR-ul la trei luni a urcat la 2,22% pe data de 5.

RETROSPECTIVA 2017. Armata romana schimba un ministru, cumpara avioane F 16, rachete Patriot si participa la Invictus Games

Schimbarea ministrului Apararii Nationale, modificarea Legii privind organizarea si functionarea MApN, semnarea contractelor pentru achizitia sistemelor Patriot, desfasurarea in Romania a.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2777 seconds )