Libnet.ro
UNICEF

16:45

Revine Starea de Urgenta in Romania? Anuntul clar al lui Nelu Tataru

Playtech Playtech,
Revine Starea de Urgenta in Romania? Anuntul clar al lui Nelu Tataru

Revine sau nu Starea de Urgenta in Romania? Ce anunta Nelu Tataru si la ce ar trebui sa se astepte romanii pentru viitorul apropiat? Revine Starea de Urgenta in Romania? Ultimele saptamani arata ca Romania se afla mai rau decat ar fi preconizat specialistii. Cifrele in dreptul numarului persoanelor infectate cu coronavirus cresc neincetat zi . continuă pe Playtech

Stare de Alerta inca 30 de zile in Romania. Anuntul lui Klaus Iohannis: ce restrictii vom avea

Presedintele Klaus Iohannis a avut miercuri, de la ora 14:00, la Palatul Cotroceni, o sedinta privind masurile de gestionare a epidemiei de coronavirus, cu premierul Ludovic Orban si cu Raluca Turcan, Marcel Vela, Nelu Tataru si Raed Arafat. Stare de Alerta inca 30 de zile in Romania La finalul discutiei, presedintele Klaus Iohannis a facut .

Programul Noua Casa. Ce se intampla in Romania: anuntul neasteptat al BNR

Saptamana trecuta Guvernul anunta pe ordinea de zi ordonant de urgenta prin care sa fie modificate conditiile acordarii creditelor din partea statului. Conform ordonantei, persoanele care vor dori sa-si achizitioneze o louinta prin intermediul programului Noua Casa vor avea posibilitatea sa faca un credit de pana la 140. 000 de euro, cu alte cuvinte o dublare .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )