Libnet.ro
UNICEF

21:15

REVISTA PRESEI. Cazul Oprea tine in continuare primele pagini ale ziarelor

România Liberă România Liberă,
REVISTA PRESEI. Cazul Oprea tine in continuare primele pagini ale ziarelor

Adevarul titreaza mare Minciunile lui Gabriel Oprea sau cum i-au desfiintat martorii apararea fostului vicepremier. Ce urmeaza in acest caz. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea, despre cazul Oprea: Sa isi asume vina cei care l-au creat pe Gabi Oprea si i-au dat impresia ca deasupra lui e numai cerul

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a afirmat ca cei care au creat UNPR at trebui sa isi asume cazul Oprea: L-au creat pe Gabi Oprea si i-au dat impresia ca deasupra lui e numai cerul. Dragnea.

Vicepresedintele Senatului: Votul in cazul Oprea nu poate fi reluat

Vicepresedintele Senatului, social-democratul Ioan Chelaru, a declarat joi, ca indiferent cine cere reluarea votului in cazul Oprea, acest lucru nu se poate intampla, sugerand ca singura.

Mircea Badea, despre cum s-a vazut protestul in cazul Oprea pe siteurile de stiri

Mircea Badea a relatat in emisiunea sa, in Gura presei, cum a vazut el protestul pe siteurile de stiri. Pentru mine a fost inceputul campaniei electorale in Romania. Sunt fan.

Dragnea: Cazul Oprea sa si-l asume cei care au creat UNPR, care l-au creat pe Gabi Oprea si care au dat impresia ca deasupra lui e numai cerul

Cazul senatorului Gabriel Oprea ar trebui asumat de cei care au creat UNPR, care l-au creat pe Gabi Oprea si care au dat impresia ca deasupra lui e numai cerul, a afirmat joi presedintele PSD, Liviu Dragnea, afirmand si ca PSD nu va bloca o procedura de reluare a votului in cazul cererii de urmarire penala a fostului ministru, ba dimpotriva.

Oprea tine cu dintii de imunitate. Generalul ar negocia cu Basescu un loc pe liste la alegerile parlamentare

Traian Basescu si Gabriel Oprea s-au intalnit miercuri dupa-amiaza acasa la fostul ministru de Interne, informeaza Adevarul, care citeaza mai multe surse. Contactat de jurnalistii Adevarul,.

Liviu Dragnea: Cazul Oprea ar trebui sa fie asumat de cei care l-au creat pe Gabi Oprea

Cazul senatorului Gabriel Oprea ar trebui asumat de cei care au creat UNPR, care l-au creat pe Gabi Oprea si care au dat impresia ca deasupra lui e numai cerul, a afirmat joi presedintele PSD, Liviu.

PNL cere un nou vot in cazul Oprea. Dragnea: Liberalii sunt ipocriti. Acceptam reluarea votului

PNL a transmis ca luni va cere in plen reluarea votului in cazul lui Gabriel Oprea. Anuntul vine in aceeasi zi in care sunt anuntate mai multe proteste in Bucuresti si in t.

Gorghiu: Votul in cazul Oprea trebuie reluat. Luam in calcul chiar si greva parlamentara / Iohannis: Parlamentul lucreaza prin vot, nu prin greve

Reluarea votului in cazul lui Gabriel Oprea chiar este posibila si poate crea un precedent pozitiv, este de parere Alina Gorghiu, copresedinta PNL. Aceasta a insistat ca in joc este credibilitatea.

Alina Gorghiu ameninta cu greva parlamentara pe durata determinata, in cazul Oprea

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat vineri ca, in cazul in care Senatul nu va decide reluarea votului pe solicitarea DNA in cazul lui Gabriel Oprea, liberalii ar putea lua in.

Protest de amploare in Bucuresti fata de decizia parlamentarilor in cazul Oprea. Peste 4.000 de oameni au iesit in strada

Aproximativ 200 de persoane s-au adunat joi, in fata Senatului, pentru a protesta impotriva votului privind urmarirea penala in cazul fostului vicepremier Gabriel Oprea, transmite.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )