Libnet.ro
UNICEF

14:45

REVISTA PRESEI: De unde cumperi mai ieftin pentru masa de Craciun si Anul Nou.

România Liberă România Liberă,
REVISTA PRESEI: De unde cumperi mai ieftin pentru masa de Craciun si Anul Nou.

Cat costa masa de Craciun si Anul Nou? Gandul a luat magazinele la rand si a facut un calcul: Kaufland este cea mai ieftina retea de comert modern, in timp ce Carrefour este cea mai scumpa, potrivit unui calcul gandul folosind un cos pentru masa de Craciun intr-o singura zi in care au fost puse aceleasi tipuri de alimente. La cosurile cadou, reteaua Auchan este cea mai ieftina, in timp ce magazinele Billa sunt cele mai scumpe. Citeste pe: . continuă pe România Liberă

Papa Francisc indeamna la un Craciun mai tacut, pentru descoperirea dragostei lui Hristos

Papa Francisc indeamna crestinii, intr-un mesaj transmis pe Twitter, sa celebreze Craciunul intr-un mod mai tacut, pentru a descoperi esenta Nasterii lui Hristos si a putea auzi vocea dragostei, conform.

REVISTA PRESEI 23.12.2013

In relatia cu Fondul Monetar International, ne-am indeplinit numai o parte din masurile trasate pentru 2013, astfel ca primim doar o nota la limita de trecere.

Iulius Group: Estimam vanzari cu 30-40% mai mari pentru retaileri in decembrie fata de o luna normala

Decembrie este considerata cea mai buna luna din an pentru retaileri, din punctul de vedere al vanzarilor. In mall-urile din reteaua Iulius Group traficul creste, in medie, cu aproximativ 15% - 20% fata de noiembrie, iar oficialii companiei spun ca din.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )