Libnet.ro
UNICEF

12:45

Revolta din cauza noului model de declaratie pentru starea de alerta: Va bateti joc de oameni

Antena3 Antena3,
Revolta din cauza noului model de declaratie pentru starea de alerta: Va bateti joc de oameni

Sute de oameni au comentat pe pagina de Facebook a Ministerului de Interne, dupa publicarea noului model al declaratiei pe propria raspundere, din cauza unor situatii ce nu au fost luate in calcul, iar acum oamenii nu stiu cum sa procedeze. continuă pe Antena3

Marea Britanie a depasit pragul de 38.000 de morti din cauza noului coronavirus

Un prag de 38. 000 de morti din cauza covid-19 sau presupuse ca avand legatura cu epidemia noului coronavirus a fost depasit la inceputul lui mai in Regatul Unit, una dintre cele mai indoliate tari din Europa, scrie Reuters, pe baza unor date anuntate marti de catre Oficiul National brtianic de Statistica ONS).

Descarca noul model de declaratie pe propria raspundere pentru starea de alerta

Noul model de declaratie pe propria raspundere pentru starea de alerta a fost publicat pe 15 mai 2020 si poate fi utilizat de romanii care trebuie sa circule intre localitati si doar in anumite conditii.

Ce se intampla cu banii dati pe biletele la spectacolele ce nu au mai avut loc din cauza starii de urgenta

Guvernul a hotarat ca biletele pentru spectacolele sau evenimentele ce nu au mai avut loc din cauza instaurarii starii de urgenta sa fie folosite pentru alte spectacole sau transformate in vouchere.

DIN CAUZA FLUCTUATIILOR PRETULUI AURULUI HSBC a pierdut circa 200 de milioane de dolari intr-o singura zi

Potrivit Bank of America, este posibil ca pretul metalului galben sa urce la 3. 000 de dolari uncia, in 18 luni HSBC Holdings Plc, cel mai mare grup bancar britanic, a pierdut circa 200 de milioane de dolari intr-o singura zi, in luna martie, din cauza turbulentelor de pe piata aurului, care au generat diferente mari de preturi intre centrele de tranzactionare-cheie, potrivit unui document al bancii, citat de Bloomberg.

Digi24: Ce s-a intamplat intr-un mall inchis timp de doua luni din cauza coronavirusului. Angajatii au fost ingroziti cand s-au intors la munca

Un centru comercial din Malaezia a intrat in curatenie generala pe 12 mai, dupa ce a fost invadat de mucegai in perioada in care a fost inchis din cauza coronavirusului.

Productia mondiala de otel scade din cauza pandemiei de coronavirus

Productia de otel din cele 64 de tari care raporteaza la Asociatia Mondiala a Otelului a atins 443 de milioane de tone in primul trimestru din acest an, in scadere cu 1,4% comparativ cu acelasi interval din 2019. Cifrele oficiale arata ca, in martie 2020, productia mondiala de profil a fost de 147,1 milioane de tone, cu 6% mai mica decat in aceeasi luna din 2019, din cauza dificultatilor generate de pandemia de Covid-19.

Declaratia pe propria raspundere in afara localitatii, model: motivele pentru care poti sa iesi din oras

In aceasta dimineata, Romania a intrat in stare de alerta. Desi o parte dintre restrictiile de deplasare au fost ridicate, acum avem o noua declaratie pe propria raspundere. La cateva.

SUA: republicanii din Senat vor sa-i dea lui Trump puterea de a impune sanctiuni Chinei din cauza noului coronavirus

Senatori republicani americanii au prezentat un proiect de lege care acorda presedintelui Donald Trump puterea de a impuse sanctiuni Chinei, in cazul in care Beijingul nu prezinta un raport complet cu privire la pandemia covid-19, relateaza AFP.

Trei decese din cauza Covid-19 raportate in Vrancea in prima zi a Starii de Alerta. Ce varste au victimele

Vrancea are pana acum 32 de persoane care au murit din cauza noului coronavirus, din cele 501 de bolnavi depistati pozitiv.

inca zece decese din cauza noului coronavirus, in Romania. Bilantul negru a ajuns la 1046

Inca zece persoane si-au pierdut viata din cauza noului coronavirus. Bilantul negru a ajuns la 1046, in Romania. PRintre victime se afla si un barbat de 39 de ani, din Salaj.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )