Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ce rezultate au obtinut pana acum Tecau si Mergea in Turneul Campionilor

România Liberă România Liberă,
Ce rezultate au obtinut pana acum Tecau si Mergea in Turneul Campionilor

Sportivii romani Horia Tecau si Florin Mergea au ajuns in semifinalele Turneului Campionilor de la Bopanna, la dublu. continuă pe România Liberă

Scenariul intalnirii dintre Horia Tecau si Florin Mergea la Turneul Campionilor

Gemenii tenisului romanesc, asa cum erau numiti cei doi jucatori ai nostri de dublu pe vremea junioratului, se pot infrunta pentru suprematie la Turneul Campionilor de la Londra.

Turneul Campionilor: Horia Tecau l-a imitat pe Florin Mergea si vom avea doi romani in semifinale! Ce sanse sunt sa se intalneasca

Turneul Campionilor: Horia Tecau si Jean Julien Rojer au obtinut a doua victorie din grupa, asigurandu-si prezenta in semifinale.

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer in semifinale la Turneul Campionilor

Perechea formata din Horia Tecau si Jean-Julien Rojer se mentin in cursa pentru primul loc in clasamentul mondial de dublu la final de 2015, dupa ce au obtinut miercuri seara a doua victorie in grupe la Turneul Campionilor. Cei doi s-au calificat astfel in semifinale, acolo unde a ajuns deja si perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna.

Tecau si Rojer au trecut de perechea Herbert / Mahut si au terminat grupa cu trei victorii, la Turneul Campionilor

Horia Tecau si partenerul sau olandez, Jean-Julien Rojer, s-au impus si in ultimul meci din faza grupelor la Turneul Campionilor, trecand de perechea franceza Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut, scor 6-4, 7-5, astfel ca Ivan Dodig si Marcelo Melo Croatia/Brazilia) au ajuns in semifinale, unde vor intalni echipa Florin Mergea/Rohan Bopanna.

A doua victorie la Turneul Campionilor pentru Florin Mergea si calificare in semifinale

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna a obtinut, marti, a doua victorie consecutiva la Turneul Campionilor de la Londra si a obtinut calificarea in semifinalele probei indiferent de rezultatul ultimului meci din grupa contra italienilor Fognini si Bolelli.

Turneul Campionilor: Inca o victorie pentru Florin Mergea si Rohan Bopanna - Cei doi s-au calificat in semifinalele competitiei

Florin Mergea si Rohan Bopanna cap de serie numarul opt) au reusit a doua victorie la Turneul Campionilor: scor 6-3, 7-65), cu dublul format din Jamie Murray si John Peers favoriti numarul patru). Meciul din O2 a durat o ora si 15 minute. In urma acestui succes, Mergea si Bopanna au obtinut calificarea in semifinalele competitiei care se desfasoara la Londra.

Turneul Campionilor: Andy Murray vs Rafael Nadal, meciul zilei; Horia Tecau va da piept cu Dodig si Melo

Ziua a patra de la Turneul Campionilor ii va aduce fata in fata pe Andy Murray cap de serie numarul doi) si pe Rafael Nadal favorit cinci). In sesiunea de seara, perechea Horia Tecau/ Jean-Julien Rojer se va duela cu dublul Ivan Dodig/ Marcelo Melo.

Florin Mergea pierde, dar avanseaza in semifinale la Turneul Campionilor de dublu

Florin Mergea s-a calificat joi in semifinalele de dublu de la Turneul Campionilor, desi a fost invins in ultimul meci din grupa.

Roger Federer l-a invins pe Novak Djokovic la Turneul Campionilor

In cel mai asteptat duel de pana acum la Turneul Campionilor, Roger Federer l-a invins in doua seturi pe liderul momentului in tenisul masculin, Novak Djokovic.

Turneul Campionilor: Rafael Nadal, victorie categorica cu Andy Murray - Spaniolul s-a calificat in semifinale

Pas cu pas, Rafael Nadal incepe sa aduca aminte de jucatorul care nu facea cadouri adversarilor, ibericul dominand de-o maniera categorica partida cu Andy Murray cap de serie numarul doi) de la Turneul Campionilor. In urma victoriei in doua seturi 6-4, 6-1), Rafa a obtinut calificarea in semifinalele competitiei care se disputa la Londra, in O2.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )