Libnet.ro
UNICEF

10:45

Rezultatele primului sondaj dupa alegerile din Franta il dau castigator pe Emmanuel Macron

România Liberă România Liberă,
Rezultatele primului sondaj dupa alegerile din Franta il dau castigator pe Emmanuel Macron

Emmanuel Macron, candidatul organizatiei civice in Miscare! social-liberala), ar putea sa primeasca 60% din voturi in turul doi al scrutinului prezidential din Franta, potrivit unui sondaj de opinie difuzat miercuri de publicatia Ouest-France si citat de Mediafax. continuă pe România Liberă

Kremlinul anunta ca respecta rezultatele primului tur al alegerilor prezidentiale din Franta

Kremlinul a anuntat luni ca respecta rezultatele primului tur al alegerilor prezidentiale din Franta si doreste relatii reciproc benefice intre Paris si Moscova, scrie AFP.

Dacian Ciolos, despre alegerile din Franta: Solutia nu este populismul, nici guvernarea prin minciuni si frici

Fostul premier al Romaniei, Dacian Ciolos, a transmis prin intermediul unui mesaj pe pagina sa de Facebook ca alegerile din Franta demonstreaza ca extremismul nu este bun in niciun stat, iar societatile guvernate pe minciuna si frica nu au viitor.

Investitorii europeni isi mentin optimismul generat de alegerile din Franta

Bursele din Europa au crescut ieri, pe fondul optimismului generat de rezultatul primului scrutin al alegerilor prezidentiale din Franta, desfasurat duminica, respectiv in baza profiturilor trimes and 172;triale peste asteptari anuntate de unele companii.

Alegerile din Franta, pe Facebook: Le Penn - Macron, 4-1! Nationalista conduce detasat in social-media

Daca in urma primului tur de scrutin Emmanuel Macron a obtinut prima pozitie cu 23,75% de voturi, din spate suflandu-i Marine Le Pen cu 21,53%, rezultatele duelului lor politic din perspectiva.

REVOLUTIA FACEBOOK va decide si alegerile din Franta? Nationalista Le Penn are de patru ori mai multi urmaritori decat independentul Macron pe retelele de socializare

Daca in urma primului tur de scrutin Emmanuel Macron a obtinut prima pozitie cu 23,75% de voturi, din spate suflandu-i Marine Le Pen cu 21,53%, rezultatele duelului lor politic din perspectiva.

Romania a pariat pe Macron: Castigatorul primului tur al alegerilor din Franta a fost prezent la o dezbatere la Ambasada Romaniei la Paris (FOTO)

Rezultatele aproape definitive ale primului tur al alegerilor prezidentiale din Franta il arata pe Emmanuel Macron drept castigator, cu 23,86% din voturile exprimate, urmat de Marine Le Pen, cu 21,43% di.

Alegerile prezidentiale din Franta, relatate de presa engleza. New York Times: Partidele franceze isi unesc puterile impotriva lui Marine Le Pen: E o chestiune extrem de serioasa

Rezultatul primului tur de scrutin al alegerilor prezidentiale din Franta a ajuns in atentia presei anglo-saxone, dupa ce reprezentanta Frontului National, Marine Le Pen, s-a clasat pe pozitia a doua, cu 21,5% din voturi, dupa centristul Emmanuel Macron, care a fost votat de 23. 8% dintre alegatori. in acest context, principalele publicatii au analizat implicatiile votului francezilor.

Alegerile din Franta, sub semnul extremelor: comunistul Jean-Luc Melenchon, Marine Le Pen si prabusirea partidelor istorice

Rezultatul primului tur al alegerilor prezidentiale din Franta arata ca, intr-o mare masura, masa de votanti a ajuns sa fie divizata in patru: Emmanuel Macron, Marine Le Pen, Jean-Luc Melenchon si Francois Fillon au obtinut in jur de 20% din voturi.

Duel Macron Le Pen in turul al doilea al prezidentialelor din Franta: Rezultatele partiale dupa primul tur de scrutin indica un scor foarte strans intre cei doi candidati

00Scor foarte strans intre Emmanuel Macron si Marine Le Pen dupa primul tur de scrutin al alegerilor prezidentiale din Franta. Potrivit rezultatelor partiale, anuntate de ministerul de.

Emmanuel Macron si Marin Le Pen, in turul al doilea al alegerilor prezidentiale din Franta

ACTUALIZARE 21:07 Emmanuel Macron En Marche!) a obtinut 23,7% din voturi la alegerile prezidentiale din Franta, potrivit primelor exit-poll-uri, citate de Realitatea TV, iar Marine Le Pen Frontul National) a atras 21,7 % din voturi. Cei doi urmeaza sa fie votati in turul al doilea al alegerilor. *ACTUALIZARE 20:12: Sectiile de vot in marile orase se inchid peste o ora, la ora Romaniei 21:00 20:00 ora locala). in localitatile mici, sectiile s-au inchis la aceasta ora. *ACTUALIZARE 18:58 Franta: 69,42% dintre alegatorii francezi au votat pana la ora locala 17. 00 in primul tur al alegerilor prezidentiale *ACTUALIZARE 16:54 Rezultate in departamentele de peste mari ale Frantei *ACTUALIZARE 15:42 Francezii aflati in strainatate se plang de timpii mari de asteptare din fata sectiilor de votare, arata Le Monde. *ACTUALIZARE 14:45 Prezenta la vot inegala in departamentele din Franta *ACTUALIZARE 14:14 Jan-Luc Melenchon si-a indeplinit datoria electorala *ACTUALIZARE 14:07 Presedintele Hollande a votat in primul tur al alegerilor prezidentiale *ACTUALIZARE 13:35 Prezenta la vot de 28,54%, pana la ora locala 12. 00 *ACTUALIZARE 13:29 Autoritatile franceze au evacuat o sectie de vot din cauza unui autovehicul suspect in localitatea Besancon *ACTUALIZARE 12:53 Principalii candidati la functia de presedinte al Frantei, Marine Le Pen si Emmanuel Macron, au votat deja *ACTUALIZARE 12:14 S-a deschis scrutinul in Franta -------------- Un numar de 47 de milioane de francezi sunt asteptati sa voteze duminica in cele mai imprevizibile si surprinzatoare alegeri prezidentiale din ultimele decenii, iar primii doi clasati din cei 11 candidati inscrisi in cursa vor trece in al doilea tur al luptei pentru palatul Elysee. in Franta, sectiile de vot s-au deschis la ora locala 8. 00 ora Romaniei), in vreme ce alegatorii au inceput sa voteze inca de sambata in teritoriile franceze de peste mari, inclusiv in Guadelupa si Martinica.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )