Libnet.ro
UNICEF

21:00

Investitorii europeni isi mentin optimismul generat de alegerile din Franta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Investitorii europeni isi mentin optimismul generat de alegerile din Franta

Bursele din Europa au crescut ieri, pe fondul optimismului generat de rezultatul primului scrutin al alegerilor prezidentiale din Franta, desfasurat duminica, respectiv in baza profiturilor trimes and 172;triale peste asteptari anuntate de unele companii. continuă pe Ziarul Bursa

Reactia lui Dan Andronic, dupa ce Parchetul a deschis dosar penal pentru alegerile din 2009: Spun ce stiu

Jurnalistul Dan Andronic a declarat, luni, la un post de televiziune, ca daca va fi chemat la audieri in dosarul penal in rem deschis de catre Parchetul General pentru alegerile din 2009, va spune tot ce.

Dacian Ciolos, despre alegerile din Franta: Solutia nu este populismul, nici guvernarea prin minciuni si frici

Fostul premier al Romaniei, Dacian Ciolos, a transmis prin intermediul unui mesaj pe pagina sa de Facebook ca alegerile din Franta demonstreaza ca extremismul nu este bun in niciun stat, iar societatile guvernate pe minciuna si frica nu au viitor.

Traian Basescu, dupa ce Parchetul General a deschis dosar penal referitor la alegerile din 2009: Este clar ca a fost blocata comisia parlamentara. Este un joc

Senatorul PMP Traian Basescu a declarat luni ca prin deschiderea unui dosar penal de catre Parchetul general referitor la alegerile din 2009 ancheta parlamentara in acest caz este blocata. Stiu.

Parchetul General deschide o ancheta cu privire la alegerile din 2009. Victor Ponta: E o smecherie a lui Lazar ca sa blocheze comisia

Parchetul General deschide o ancheta cu privire la alegerile din 2009, astfel ca comisia parlamentara devine inutila. Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat, luni, referitor la.

Parchetul General deschide dosar penal cu privire la alegerile din 2009. Victor Ponta: E o smecherie a lui Lazar ca sa blocheze comisia

Parchetul General deschide dosar penal cu privire la alegerile din 2009, astfel ca comisia parlamentara devine inutila. Deschiderea unui dosar blocheaza infiintarea unei comisii parlamentare cu acelasi scop,.

Liviu Dragnea: Miercuri va incepe sa functioneze comisia de ancheta privind alegerile din 2009

Liviu Dragnea spune ca miercuri se va infiinta comisia de ancheta privind alegerile din 2009 si tot miercuri aceasta comisie va incepe sa functioneze. Presedintele Camerei Deputatilor.

Raluca Turcan: PNL a fost praf la alegerile din decembrie

Raluca Turcan, presedinte interimar al PNL, a declarat, duminica, la Cluj, ca nu crede in faptul ca, in situatia actuala, PNL ar fi avut o guvernare mai buna in cazul in care ar fi castigat alegerile din decembrie.

Ancheta parlamentara pentru alegerile din 2009 merge mai departe

Parlamentarii nu renunta la ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009. Presedintele Comisiei juridice din Camera Deputatilor, Eugen Nicolicea, a anuntat, marti, ca parlamentarii vor continua demersurile,.

Dan Andronic, reactie dupa ancheta Parchetului General pe alegerile din 2009: Kovesi va trebui sa recunoasca ca a fost acolo si ca a discutat teme politice

Jurnalistul Dan Andronic, cel care a facut dezvaluirile despre intalnirile la varf din alegerile prezidentiale din 2009 dintre sefii unora dintre cele mai importante instutii, a reactionat.

Parchetul General deschide o ancheta privind alegerile din 2009: Decizia lui Augustin Lazar ar putea bloca cercetarile facute de comisia parlamentara (VIDEO)

Comisia de ancheta parlamentara privind alegerile prezidentiale din 2009 ar putea fi blocata chiar de catre Parchetul General. Ministerul Public a decis deschiderea unei anchete penale pe aceasta speta, ceea ce.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )