Libnet.ro
UNICEF

13:15

Romania a pariat pe Macron: Castigatorul primului tur al alegerilor din Franta a fost prezent la o dezbatere la Ambasada Romaniei la Paris (FOTO)

B1 B1,
Romania a pariat pe Macron: Castigatorul primului tur al alegerilor din Franta a fost prezent la o dezbatere la Ambasada Romaniei la Paris (FOTO)

Rezultatele aproape definitive ale primului tur al alegerilor prezidentiale din Franta il arata pe Emmanuel Macron drept castigator, cu 23,86% din voturile exprimate, urmat de Marine Le Pen, cu 21,43% di. continuă pe B1

Kremlinul anunta ca respecta rezultatele primului tur al alegerilor prezidentiale din Franta

Kremlinul a anuntat luni ca respecta rezultatele primului tur al alegerilor prezidentiale din Franta si doreste relatii reciproc benefice intre Paris si Moscova, scrie AFP.

ALEGERI PREZIDENTIALE FRANTA. Cine este Emmanuel Macron, castigatorul primului tur al alegerilor prezidentiale din Franta

ALEGERI PREZIDENTIALE FRANTAAparitia tanarului candidat Emmanuel Macron pe scena politica din Franta se aseamana cu cea a unui anticorp generat de sistem ca vaccin impotriva pericolului care.

Alegeri prezidentiale in Franta. Rezultate oficiale definitive: Emmanuel Macron, pe primul loc, cu 23,75% din voturi. Finala Macron - Le Pen in turul II

Emmanuel Macron, candidatul miscarii de centru En Marche!, este castigatorul primului tur al alegerilor prezidentiale din Franta, cu 23,75% din voturi, potrivit rezultatelor oficiale definitive anuntate luni dimineata de ministerul francez de Interne. Macron se va confrunta in turul al II-lea cu Marine Le Pen, candidata Frontului National extrema dreapta), care a obtinut 21,53% din voturi in primul tur. Primul tur al scrutinului prezidential din Franta s-a bucurat de o prezenta masiva la urne - aproape 80% dintre cetatenii cu drept de vot. Emmanuel Macron este cotat in sondaje ca favorit detasat in turul al II-lea.

Alegeri prezidentiale in Franta. Rezultate oficiale partiale: Emmanuel Macron, pe primul loc, cu 23,43% din voturi. Finala Macron - Le Pen in turul II

Emmanuel Macron, candidatul miscarii de centru En Marche!, este castigatorul primului tur al alegerilor prezidentiale din Franta, el obtinand 23,43% din voturi, potrivit rezultatelor oficiale partiale anuntate dupa numararea a 86% dintre voturile exprimate. Macron se va confrunta in turul al II-lea cu Marine Le Pen, candidata Frontului National extrema dreapta), care a obtinut 22,27% din voturi in primul tur. Primul tur al scrutinului prezidential din Franta s-a bucurat de o prezenta masiva la urne - aproape 80% dintre cetatenii cu drept de vot.

Emmanuel Macron ar putea deveni cel mai tanar presedinte din istoria Frantei. Prima lui reactie dupa aflarea rezultatelor: Este un punct de cotitura in viata politica a Frantei. Francezii si-au exprimat dorinta de reiinoire

Centristul Emmanuel Macron, cotat in sondaje drept castigatorul primului tur al alegerilor prezidentiale, a afirmat, duminica seara, ca asistam la un punct de cotitura in viata politica franceza, potrivit AFP. Macron se va confrunta in turul al doilea al alegerilor cu Marine Le Pen, candidata Frontului National extrema dreapta), potrivit sondajelor realizate la iesirea de la urne. Emmanuel Macron 39 de ani) ar putea deveni cel mai tanar presedinte al Frantei, dupa o ascensiune rapida in politica. El a fost timp de doi ani ministru al Economiei 2014-2016), insa nu a fost niciodata membru de partid si nu a mai candidat pana acum la vreo functie publica.

Editorial The Guardian, despre cursa pentru Palatul Elysee: Rezultatul primului tur, o victorie pentru Emmanuel Macron si o speranta pentru Franta

Rezultatul primului tur al alegerilor prezidentiale din Franta reprezinta o rasturnare politica epocala intrucat, pentru prima data in aproape 60 de ani, in al doilea tur se vor confrunta doi candidati considerati outsideri - Emmanuel Macron si Marine Le Pen -, in timp ce candidatii partidelor dominante au fost scosi din cursa. Astfel, oricare dintre cei doi ar iesi castigator in 7 mai, decizia electoratului francez va da un nou curs politic Frantei. Implicatiile vor fi majore u doar pentru tara, ci si pentru restul Europei.

Be Eu: Macron si Le Pen, in al doilea scrutin al alegerilor din Franta

Emmanuel Macron 23,75%) si Marine Le Pen 21,53%) se vor duela in cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Confruntarea nu va decide doar cine il urmeaza pe Francois Hollande la Palatul Elysee,.

Traian Basescu, despre posibila fraudare a alegerilor din 2009

Traian Basescu nu crede ca sefii SRI si ai procuraturii ar fi putut, de acasa de la Gabriel Oprea, influenta rezultatul alegerilor din 2009. Nu de acolo se puteau face ilegalitatile, a declarat fostul presedinte, la Romania TV.

Parchetul General a deschis dosar penal in rem in cazul alegerilor din 2009. Traian Basescu: Pare ca Parchetul a facut niste jocuri. Este clar ca a fost blocata Comisia de ancheta a lui Liviu Dragnea

Parchetul General va deschide un dosar penal in rem in cazul alegerilor din 2009, alegeri pentru care seful PSD Liviu Dragnea a anuntat ca va infiinta o Comisie de ancheta, dupa acuzatiile lansate de Dan Andronic. in replica, seful PMP, Traian Basescu, a declarat ca, prin acest dosar penal, Parchetul a decis blocarea Comisiei din Parlament.

Parchetul General a deschis dosar penal in rem in cazul alegerilor din 2009

Parchetul General a decis deschiderea unui dosar penal in rem in cazul alegerilor din 2009, alegeri pentru care liderul PSD Liviu Dragnea a decis infiintarea unei Comisii pentru anchetarea acestora, arata Digi24.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2472 seconds )