Libnet.ro
UNICEF

12:45

Robert Downey Jr. a dezvaluit ca a fost arestat prima oara cand a mers la Disneyland

Adevărul Adevărul,
Robert Downey Jr. a dezvaluit ca a fost arestat prima oara cand a mers la Disneyland

Robert Downey Jr. , care a fost onorat la conventia D23 de la Anaheim cu premiul Disney Legend, a povestit cum a fost arestat la Disneyland pentru ca a fumat marijuana, scrie Variety. continuă pe Adevărul

Robert Downey Jr. recunoaste ca ar fi fost arestat la Disneyland pentru ca a fumat marijuana

Faimosul actor Robert Downey Jr. , care a primit premiul Disney Legend la conventia D23 din Anaheim, .

DigiSport: Moment unic la US Open! E pentru prima oara in istoria tenisului feminin cand se intampla asa ceva

US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, va consemna o premiera istorica. Pentru prima oara pe tabloul feminin, de la introducerea a 32 de capi de serie in Grand Slam-uri, nicio sportiva din Rusia nu se va bucura de statutul de favorita.

Adrian Nastase, dupa ce Bogdan Draghici, presedintele Asociatiei TATA, a fost arestat: Era sustinator inrait a lui Traian Basescu

Adrian Nastase a avut o prima reactie dupa ce Bogdan Draghici a fost arestat pentru violarea unei minore. Fostul premier sustine ca acesta era un frevent sustinator a lui Traian Basescu. Bogdan.

Si-a violat fiica minora timp de doi ani. Barbatul din Vrancea a fost arestat

Un barbat in varsta de 43 de ani, din Gugesti, a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat ca a intretinut in mod repetat raporturi sexuale cu fiica sa minora, pe parcursul a doi ani, a informat, vineri,.

A fost arestat din cauza unei obsesii extrem de ciudate. E de-a dreptul socant ce le-a facut victimelor sale

Un batran din Florida a fost arestat pentru ca a incercat sa castreze un barbat .

Barbatul acuzat ca a furat din sediul Sectiei de Politie din Cornu a fost arestat preventiv

Eugen Andrei Chitu 32 de ani), barbatul acuzat ca a dat o spargere in sediul Sectiei de Politie din comuna prahveana Cornu a fost arestat preventive. Decizia a fost luata de Judecatoria Campina si nu este definitiva, dar este executorie.

Angajatul consulatului britanic la Hong Kong a fost arestat

Angajatul Consulatului Marii Britanii la Hong Kong, dat disparut in China continentala la inceputul lui august, a fost arestat din cauza ca a solicitat prostituate, potrivit presei chineze, o acuzatie respinsa vineri de familia tanarului, relateaza AFP.

Presa chineza spune ca angajatul Consulatului Marii Britanii din Hong Kong a fost arestat pentru ca a mers la prostituate

Angajatul Consulatului Marii Britanii in Hong Kong, disparut in China continentala la inceputul acestei luni, a fost arestat pentru ca a apelat la serviciile unor prostituate, scrie presa chineza. Familia barbatului respinge afirmatiile.

Caz revoltator in Suceava! Un barbat a agresat fizic un politist; agresorul a fost arestat preventiv

Un sucevean a fost arestat preventiv pentru 30 de zile dupa ce a agresat fizic un politist in timp ce acesta isi exercita atributiile de serviciu. Potrivit Biroului de presa al Parchetului de pe langa.

FOTO Pastile ecstasy portocalii, in forma de Trump - motivul pentru care a fost arestat un barbat din Florida

Un barbat din Florida a fost arestat, dupa ce a fost prins avand mai multe pastile de ecstasy galbene, in forma chipului presedintelui Donald Trump, au transmis autoritatile americane, potrivit ABC News.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )