Libnet.ro
UNICEF

15:15

Robert De Niro, Al Pacino si Joe Pesci, intr-un nou film de Martin Scorsese

Adevărul Adevărul,
Robert De Niro, Al Pacino si Joe Pesci, intr-un nou film de Martin Scorsese

Actorii Robert De Niro, Al Pacino si Joe Pesci vor lucra din nou impreuna pentru un film regizat de Martin Scorsese, o biografie a gangsterului Frank Sheeran, I Heard You Paint Houses, informeaza site-ul contactmusic. com, citat de Mediafax. continuă pe Adevărul

Robert de Niro si Al Pacino vor juca intr-un nou film regizat de Scorsese

Robert de Niro si Al Pacino, doi dintre cei mai mari actori din toate timpurile, vor juca intr-un nou film cu gangsteri regizat de Martin Scorsese. Ziua de 3 octombrie aduce vesti bune pentru toti cinefilii. Doi dintre cei mai mari actori vor aparea intr-un nou film regizat de Martin Scorsese. Pe Robert de Niro [] Robert de Niro si Al Pacino vor juca intr-un nou film regizat de Scorsese Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai asteptat film al lui 2016 a fost confirmat. De Niro, Pacino, Pesci - actori, Scorsese - regizor

Robert De Niro a confirmat recent ca va face echipa cu alti doi indragiti actori, Joe Pesci si Al Pacino, intr-un film regizat de nimeni altul decat Martin Scorsese. Filmul se va numi The Irishman si va fi.

Apropo TV revine intr-un nou format: care sunt schimbarile si ce puteti vedea in primul episod

Emisiunea Apropo TV, realizata de Andi Moisescu, revine duminica, 4 ocotmbrie, de la ora 12. 45, cu un nou sezon, dar si cu un format schimbat.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )