Libnet.ro
UNICEF

01:05

Roland Garros: Rafael Nadal, n semifinale pentru a 11-a oara n cariera

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Rafael Nadal, n semifinale pentru a 11-a oara n cariera

Rafael Nadal a fost pus serios la incercare de argentinianul Diego Schwartzman, locul 12 ATP, ibericul avand nevoie de patru seturi pentru a-si asigura calificarea in semifinalele turneului de la Roland Garros. A fost 4-6, 6-3, 6-2, 6-2 pentru liderul mondial, care va bifa a 11-a prezenta in penultimul act al Grand Slam-ului de la Paris. continuă pe Hotnews

Roland Garros: Rafael Nadal, n sferturi - Victoria cu numarul 900 pentru iberic (6-3, 6-2, 7-6 cu Maximilian Marterer)

Rafael Nadal 1 ATP) a obtinut calificarea in sferturile de finala de la Roland Garros, dupa un succes in trei seturi cu germanul Maximilian Marterer 70 ATP). Ibericul s-a impus cu scorul de 6-3, 6-2, 7-6 4), dupa doua ore si 33 de minute, reusind victoria cu numarul 900 din cariera. Se actualizeaza.

Simona Halep se califica in sferturi la Roland Garros. Meci fara emotii pentru romanca

Simona incepe bine meciul cu belgianca si face breakul. Halep a castigat singura partida cu Mertens, la Madrid, in turul al doilea, cu 6-0, 6-3.

Roland Garros: Esecuri pe linie pentru juniorii romni n partidele disputate luni

Juniorii romani au pierdut toate meciurile sustinute luni la turneul de tenis de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului.

Ploaia l-a ajutat pe Nadal. Spaniolul a revenit miraculos la Roland Garros si a intors soarta meciului cu Schwartzmann

Rafael Nadal isi continua marsul la Roland Garros, desi ieri a dat senzatia ca ceva nu merge in jocul contra argentinianului Diego Schwartzmann.

Roland Garros: Simona Halep vs Angelique Kerber (de la ora 15:00) / Duelul pentru un loc n semifinale

Simona Halep 1 WTA) va intra astazi pe arena Suzanne-Lenglen, de la ora 15:00, pentru a zecea confruntare directa cu Angelique Kerber Germania, 12 WTA), jucatoare pe care o conduce cu 5-4 la meciurile directe si pe care a invins-o ultima oara la Australian Open, in semifinale. Partida care ii poate aduce liderului mondial calificarea in semifinalele de la Roland Garros va putea fi urmarita in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

Roland Garros: Sloane Stephens, adversara Simonei Halep n finala Grand Slam-ului de la Paris

Aflata pentru a patra oara in fata primului sau trofeu de Grand Slam din cariera, Simona Halep o va infrunta in finala de la Roland Garros pe americanca Sloane Stephens 10 WTA). Campioana in 2017 la US Open, Stephens a invins-o in semifinale pe Madison Keys SUA, 13 WTA), scor 6-4, 6-4.

Asa am trait Simona Halep contra Garbine Muguruza in semifinale la Roland Garros

Am transmis live text in aceasta pagina meciul pe care Simona Halep il sustine, joi dupa-amiaza, cu incepere de la ora 16:00, in semifinalele turneului de la Roland Garros contra ibericei Garbine Muguruza. Apasati aici pentru live video .

LIVE TEXT Simona Halep contra Garbine Muguruza in semifinale la Roland Garros

Urmariti live text in aceasta pagina meciul pe care Simona Halep il sustine, joi dupa-amiaza, cu incepere de la ora 16:00, in semifinalele turneului de la Roland Garros contra ibericei Garbine Muguruza.

Simona Halep in finala de la Roland Garros a treia oara in cariera

Jucatoarea Simona Halep s-a calificat pentru a treia oara in finala de la Roland Garros, dupa ce a invins-o pe Garbine Muguruza, cu 6-1, 6-4, in prima dintre semifinalele turneului.

Simona Halep in finala de la Roland Garros a treia oara in cariera. Adversara: Sloane Stephens

Jucatoarea Simona Halep s-a calificat pentru a treia oara in finala de la Roland Garros, dupa ce a invins-o pe Garbine Muguruza, cu 6-1, 6-4, in prima dintre semifinalele turneului.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )