Libnet.ro
UNICEF

08:00

Simona Halep a avut probleme fizice in finala cu Maria Sharapova

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep a avut probleme fizice in finala cu Maria Sharapova

Simona Halep nu a fost la capacitate maxima in finala cu Maria Sharapova, jucatoarea din Romania suferind din cauza unor dureri la muschii abdominali. M-a deranjat aceasta problema destul de rau, mai ales la serviciu, a spus Simona dupa finala cu Sharapova. continuă pe Hotnews

Madrid Masters: Simona Halep o va intalni in finala pe Maria Sharapova

Simona Halep se va duela in finala Madrid Masters cu Maria Sharapova, jucatoarea din Rusia trecand in semifinale de Agnieszka Radwanska, din Polonia, scor 6-1, 6-4.

Madrid Masters, finala: Maria Sharapova - Simona Halep 1-6, 6-2, 6-3/ Capul sus!

Simona Halep a pierdut prima finala de turneu Premier Mandatory disputata in cariera, jucatoarea nascuta la Constanta fiind invinsa, dupa un meci de trei seturi, de Maria Sharapova in ultimul act al Madrid Masters. A fost 1-6, 6-2, 6-3 pentru rusoaica, dupa o partida care a durat o ora si 58 de minute.

VIDEO Madrid Masters, finala: Maria Sharapova - Simona Halep 1-6, 6-2, 6-3/ Capul sus!

Simona Halep a pierdut prima finala de turneu Premier Mandatory disputata in cariera, jucatoarea nascuta la Constanta fiind invinsa, dupa un meci de trei seturi, de Maria Sharapova in ultimul act al Madrid Masters. A fost 1-6, 6-2, 6-3 pentru rusoaica, dupa o partida care a durat o ora si 58 de minute.

Simona Halep va lupta in finala turneului de la Madrid cu Maria Sarapova

Simona Halep se va duela in finala Madrid Masters cu Maria Sarapova. Rusoaica a trecut in semifinale de Agnieszka Radwanska, din Polonia, scor 6-1, 6-4, dominand categoric meciul. Finala dintre Simona Halep si Maria .

Simona Halep a fost invinsa de Maria Sarapova in finala turneului de la Madrid

Simona Halep a fost invinsa, duminica, cu scorul de 1-6, 6-2, 6-3, de sportiva rusa Maria Sarapova, in finala turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid. Halep a inceput in forta.

Clasamentul WTA: Simona Halep, la 21 de puncte distanta de locul 4; Maria Sharapova a urcat pe 7

Simona Halep a ramas pe locul 5 in clasamentul WTA, jucatoarea din Romania acumuland 5. 340 de puncte. Simona se afla la doar 21 de puncte distanta de Victoria Azarenka, sportiva aflata pe pozitia a patra. Lider mondial se mentine Serena Williams 11. 590 puncte).

Simona Halep o va infrunta pe Maria Sarapova in finala turneului de la Madrid

Jucatoarea rusa Maria Sarapova, cap de serie numarul 8 si locul 9 WTA, s-a calificat, sambata, in finala turneului Premier Mandatory de la Madrid, urmand sa o intalneasca in ultimul act al competitiei pe.

Simona Halep, in cea mai mare finala a carierei: Voi lupta pentru fiecare punct

Simona Halep a declarat sambata, dupa ce a castigat semifinala de la Madrid si a facut pasul in finala ca este gata sa joace in cea mai mare finala a carierei, live pe onlinesport. ro duminica, dupa ora 20:15, contra Mariei Sharapova.

Simona Halep S-A CALIFICAT iN FINALA turneului de la Madrid

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Madrid, dupa ce a invins-o pe Petra Kvitova cu scorul de6-7, 6-3, 6-2. Jucatoarea romana a mai intalnit-o anterior pe Kvitova o singura data, in.

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Madrid

Jucatoarea Simona Halep, cap de serie numarul 4 si locul 5 WTA, s-a calificat in finala turneului Premier Mandatory de la Madrid, dotat cu premii de 3. 405 euro, invingand-o cu scorul de 6-7 4), 6-3, 6-2 pe sportiva ceha Petra Kvitova, a cincea.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )