Libnet.ro
UNICEF

14:00

Romani care dezvolta Romania. Medicina de top la spitalul Genesys Medlife Arad

Antena3 Antena3,
Romani care dezvolta Romania. Medicina de top la spitalul Genesys Medlife Arad

Stagiu de pregatire in Franta, stadiu de pregatire in Austria, zeci de cursursuri de chirurgie si peste 2. 700 de operatii facute pana acum. Sunt doar cateva dintre lucrurile care se pot spune despre chirurgul Daniel Ciurdariu, care lucreaza de mai bine de 10 ani la Spitalul Genesys Medlife din Arad. continuă pe Antena3

Romani care dezvolta Romania. Casa Timis, o poveste faurita cu suflet si munca

La doi pasi de Bucuresti, dincolo de dealuri, intre vii, se afla un loc fermecat: Casa Timis. Un vis nascut in 1925 si renascut 93 de ani mai tarziu, in 2018 cand niste romani autenici au dat culoare unui loc mult prea sters de vremuri.

Romani care dezvolta Romania. Wetterbest, investitii in trei fabrici in Romania

Douazeci de ani implineste anul acesta firma Wetterbest, 20 de ani de la infintare si 12 de cand a inceput sa faca productie in tara noastra.

Erbasu, unul dintre oamenii care construiesc Romania

Constructii Erbasu este una dintre primele firme infiintate in Romania dupa Revolutie si cea mai importanta dintr-un grup de firme cu afaceri in constructii, turism si agricultura, care a ajuns anul trecut la afaceri de 557,6 milioane de lei si peste 1. 500 de angajati. Presedinte al Constructii Erbasu este Cristian Erbasu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )