Libnet.ro
UNICEF

06:30

Romania are potentialul sa devina, in 20 de ani, una dintre primele 10 economii ale UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania are potentialul sa devina, in 20 de ani, una dintre primele 10 economii ale UE

Tara noastra are potentialul sa devina, in 20 de ani, una dintre primele 10 economii ale Uniunii Europene UE), daca se concentreaza pe infrastructura moderna, demografie, capital uman, eficienta publica si privata si daca aplica guvernanta necesara implementarii unui plan pe termen lung, informeaza reprezentantii Consiliului Investitorilor Straini FIC), prin intermediul unuim comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

FIC: Romania are potentialul sa devina, in 20 de ani, una dintre primele 10 economii ale Uniunii Europene, marindu-si economia de patru ori

Romania are sanse sa devina in 20 de ani una dintre primele 10 economii ale Uniunii Europene, cu o economie de patru ori mai mare, conform reprezentantilor Consiliului Investitorilor Straini.

INS: Una dintre cele mai acute probleme ale invatamantului romanesc este cea a abandonului scolar

Abandonul scolar este una dintre cele mai grave probleme cu care se confrunta invatamantul romanesc din Romania, precizeaza Institutul National de Statistica.

Amenda record pentru una dintre cele mai mari banci americane. Peste 5.300 de angajati ai institutiei bancare au fost concediati dupa izbucnirea scandalului

De ani de zile angajatii Wells Fargo au emis in secret carti de credit fara consimtamantul clientilor. Ei au creat conturi de e-mail false cu ajutorul carora au deschis conturi pentru serviciile.

Una dintre gustarile favorite ale romanilor, in pericol

Un raport al Agentiei Americane pentru Agricultura USDA), Statele Unite ale Americii, arata ca unul dintre principalii producatori de fistic la nivel mondial va reduce la jumatate cantitate recoltata din cauza se.

Fotografie istorica! Emil Racovita, intr-una dintre primele imagini subacvatice facute vreodata (FOTO)

Fotografie incredibila surprinsa in secolul al XIX-lea! O imagine cu unul dintre cei mai celebri salvatori romani a devenit virala pe Internet, potrivit Protv. Imaginea a fost realizata in iarna.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )