Libnet.ro
UNICEF

13:45

Romania are prima trecere de pietoni inteligenta - VIDEO

Antena3 Antena3,
Romania are prima trecere de pietoni inteligenta - VIDEO

Brasovul se poate lauda cu prima trecere de pietoni inteligenta din Romania, menita sa reduca numarul accidentelor rutiere. in momentul in care un pieton se apropie de trecere, luminile de pe. continuă pe Antena3

Prima trecere de pietoni inteligenta din Brasov a devenit functionala

Proiectul este unul pilot, dotari similare mai existand doar in Olanda. Trecerile de pietoni inteligente au rolul sa reduca numarul de accidente rutiere. La Brasov cele mai multe accidente sunt cele in care sunt implicati pietoni.

FOTO. Romania are o noua specie de pasari: Cucul pestrit, vazut pentru prima oara in tara in luna mai

Romania are o noua specie de pasare. Este vorba despre cucul pestrit, specie care a fost vazuta pentru prima oara la noi in tara pe 6 mai de turistul german Rolf Nessing, informeaza Societatea Ornitologica din Romania.

Traian Basescu: Multumesc lui Dumnezeu ca Dragnea s-a dezis de problema gratierii. Romania are nevoie de o gratiere larga

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat miercuri, la sedinta Consiliului Executiv National al partidului, ca e multumit de faptul ca Liviu Dragnea si social-democratii s-au dezis de problema gratierii, pentru ca acest lucru ii va permite sa sustina o astfel de lege de pe o pozitie independenta, pentru ca Romania are nevoie de o gratiere larga, relateaza News. ro.

INTERVIU Juncker: in zece ani de apartenenta la UE, Romania are un castig net de peste 26 de miliarde de euro

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, va fi prezent joi in Romania, unde va sustine un discurs in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului, cu ocazia aniversarii a zece ani de la aderarea Romaniei la Uniunea Europeana. De asemenea, Juncker are programate intalniri cu presedintele Klaus Iohannis si cu premierul Sorin Grindeanu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )