Libnet.ro
UNICEF

07:45

Romania are o retea 4G mai buna decat cea din Marea Britanie: UK, pe banda lenta a dezvoltarii digitale

B1 B1,
Romania are o retea 4G mai buna decat cea din Marea Britanie: UK, pe banda lenta a dezvoltarii digitale

Romania are o retea 4G mai buna decat cea din Marea Britanie. Au recunoscut-o chiar membrii Comisiei Nationale pentru Infrastructura din Marea Britanie. Potrivit unui raport, britanicii au acces la o. continuă pe B1

Carmen Iohannis: Am votat pentru o Romanie mai buna, pentru un viitor mai bun. Ne bazam pe tineri

Carmen Iohannis a votat, duminica, in jurul orei 11. 30, la o sectie din municipiul Sibiu, ea declarand ca a votat pentru o Romanie mai buna, pentru un viitor mai bun si afirmand ca mizeaza pe tineri sa iasa in numar mare la vot pentru ca.

Alegeri parlamentare 2016. Carmen Iohannis: Am votat pentru o Romanie mai buna, pentru un viitor mai bun. Ne bazam pe tineri

Alegeri parlamentare 2016. Carmen Iohannis a votat, duminica, in jurul orei 11. 30, la o sectie din municipiul Sibiu, declarand la final ca a votat pentru o Romanie mai buna, pentru un viitor mai bun, afirmand ca mizeaza pe tineri sa iasa in numar mare la vot pentru ca ei sunt viitorul nostru.

Dupa dezastru, e vremea sa reconstruim: Romania are nevoie de o noua dreapta |OPINIE

Dupa dezastru, e vremea sa reconstruim: Romania are nevoie de o noua dreapta.

Antrenorul Danemarcei: Mi-as dori sa ne luam revansa, sa reusim s-o oprim pe Neagu, dar e cea mai buna jucatoare din lume - Care sunt asteptarile echipei daneze?

Cu emotii a trecut Romania de Cehia, aseara, iar emotiile se vor intoarce in seara asta in arena din Helsingborg, pentru ca urmeaza intalnirea decisiva cu Danemarca. O echipa a Danemarcei care, dupa se s-a tinut strans de Norvegia, a facut egal cu campioana olimpica Rusia, un parcurs care-l face pe antrenorul Klavs Bruun Jorgensen sa viseze la finala, desi echipa sa nu a pornit ca favorita la acest turneu. Visez, poate nu e realist, dar trebuie sa speri ca sa-ti atingi obiectivele, a spus danezul intr-o discutie cu Lead.

Avancronica Mioveni - Steaua. Cea mai buna aparare din Liga 2 contra unui atac lipsit de inspiratie

Unul dintre duelurile asteptate in faza optimilor din Cupa Romaniei este, fara doar si poate, cel dintre CS Mioveni si Steaua. Despre meci se vorbeste deja si pe FORUM. Istvan Kovacs din Carei va oficia la centru.

Care este legatura dintre viata sexuala si o memorie mai buna: Un studiu recent scoate la iveala lucruri surprinzatoare

Este dovedit stiintific ca multe dintre obiceiurile zilnice, precum cafeaua de dimineata, exercitiile fizice si somonul servit la cina, ajuta la imbunatatirea memoriei, insa potrivit unui studiu recent si sexul are o contributie importanta in dezvoltarea functiilor cognitive.

Alegeri parlamentare 2016. Cum se vede viitorul Romaniei din mahalale patriei: Ma duc la vot pentru o pensie mai buna

Alegeri parlamentare 2016. Trei sferturi din populatie nu are nicio sursa de venit, asa ca traieste din ajutor social, din excursiile in strainatate la cersit sau la furat), din activitati infractionale, sau din munci ocazionale, cu ziua. Oamenii s-au saturat de politicieni, pe care ii numesc hoti pe fata. Vor locuri de munca pentru cei tineri, ca sa se intoarca din strainatate si nu cred ca vor mai apuca ziua cand vor iesi din saracie.

Apartamentele sunt, la nivel national, mai scumpe cu 8% decat in 2015

Pretul mediu solicitat pentru apartamentele disponibile spre vanzare la nivel national s-a majorat usor in noiembrie fata de octombrie, cu 0,2%, de la 1. 042 la 1. 044 de euro pe metru patrat util, dar valoarea actuala este cu 8,3% mai mare decat cea din perioada similara a anului 2015, respectiv 964 euro/mp, arata un studiu realizat de un portal imobiliar.

Romania are nevoie de 16 mld. euro pentru a-si completa reteaua de autostrazi

Costurile pentru completarea retelei de autostrazi care sa conecteze strategic atat provinciile istorice intre ele, cat si Romania de restul Uniunii Europene se ridica la aproximativ 16 miliarde de euro, in timp ce fondurile structurale alocate pentru.

Lia Olguta Vasilescu, dupa prezentarea exit-poll-urilor: Mai important decat orice este sa avem un scor atat de bun incat sa ne permitem sa formam Guvernul, chiar si in parteneriat cu ALDE

Vicepresedintele PSD si primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, a sustinut, duminica seara, dupa prezentarea exit-poll-urilor, ca se asteapta la un scor de peste 60%, la nivelul judetului Dolj. in opinia sa, mai important este, insa, ca scorul obtinut la nivel national sa permita social-democratilor sa formeze Guvernul, chiar si intr-un parteneriat cu ALDE.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )