Libnet.ro
UNICEF

10:01

Romania, condamnata CEDO din nou

România Liberă România Liberă,
Romania, condamnata CEDO din nou

Romania a fost condamnata din nou, marti, la Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO), pentru lipsa unei investigatii efective in dosarul Revolutiei, trebuind sa plateasca 15. 000 de euro vaduvei unui barbat omorat in casa, de un glont care a trecut prin fereastra, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Romania, condamnata din nou la CEDO. Statul roman va trebui sa plateasca 15.000 de euro vaduvei unui barbat impuscat in timpul revolutiei

Romania a fost condamnata din nou la Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO), pentru lipsa unei investigatii efective in dosarul Revolutiei. Statul roman va trebui sa plateasca 15. 000 de euro vaduvei unui.

Romania, condamnata din nou la CEDO

Romania a fost condamnata din nou, marti, la Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO), pentru lipsa unei investigatii efective in dosarul Revolutiei, trebuind sa plateasca 15. 000 de euro vaduvei unui barbat omorat in casa, de un glont care a trecut prin fereastra, relateaza Mediafax.

Darius Valcov, din nou la DNA. Fostul ministru al Finantelor va fi audiat

Darius Valcov a ajuns in aceasta dimineata la DNA, pentru noi audieri. Fostul ministru al Finanteloreste cercetat in arest la domiciliu, iar decizia nu este definitiva. Fostul ministru al Finantelor.

FOTO. Ponta ataca presa din nou. Premierul sustine ca Dan Tapalaga ar fi comandant descoperit si ca Ioana Ene Dogioiu ar fi comandant acoperit

Victor Ponta, premierul Romaniei, ataca din nou presa. intr-o noua postare pe contul sau de Facebook, Ponta insinueaza ca Dan Tapalaga ar fi comandant descoperit si ca Ioana Ene Dogioiu ar fi comandanat acoperit.

VIDEO DNA ii cere din nou lui Tariceanu documentele Senatului privind cazul lui Dan Sova: Refuzul constituie infractiunea de obstructionare a justitiei

DNA ii cere din nou lui Calin Popescu Tariceanu sa ii puna la dispozitie toate inscrisurile intocmite de Senat in anii 2014 si 2015 pentru urmarirea penala, retinerea si arestarea preventiva a senatorilor in functie, inclusiv in cazul lui Dan Sova, pana cel tarziu 22 aprilie, avertizand ca un eventual refuz se constituie in infractiunea de obstructionare a justitiei.

Alina Gorghiu ii acuza din nou pe senatorii PSD ca l-au scapat pe Sova

Alina Gorghiu, copresedintele Partidului National Liberal, a scris sambata un nou mesaj pe pagina sa de Facebook in care afirma ca senatorii liberali au votat pentru incuviintarea cererilor DNA in ceea ce il priveste pe senatorul Dan Sova spre deosebire de cei de la PSD.

Nicole Scherzinger, din nou hot. La plaja, langa piscina

Si-a amintit ca a fost considerata una dintre cele mai sexy femei din lume, iar Nicole Scherzinger a decis sa-si recapete statutul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )