Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania din statistici: care sunt cele mai banoase domenii unde sa lucrezi

Adevărul Adevărul,
Romania din statistici: care sunt cele mai banoase domenii unde sa lucrezi

Nu e un secret ca in sectorul IT, considerat de ani de zile domeniul vedeta al economiei romanesti, se castiga bine. Dar trebuie sa stiti ca salariul mediu net din industria tutunului este cu peste 25% mai mare decat in IT si de cinci ori mai mare decat cel al lucratorilor din Horeca. Noroc cu ciubucul, scrie Adevarul Financiar. continuă pe Adevărul

Piata de MA: 400 de mil. euro in T1. Care sunt cele mai mari tranzactii din 2015

Piata de fuziuni si achizitii din Romania a depasit valoarea de 400 milioane euro in primul trimestru al anului 2015, fiind anuntate 24 de tranzactii, potrivit unui studiu al firmei de consultanta in MA Filipescu Visa Financial Advisors.

Deciziile noastre sunt cele mai bune pentru Romania si partenerii nostri

Deciziile autoritatilor romane sunt cele cele mai bune pentru tara noastra si partenerii sai, a scris premierul Victor Ponta pe Twitter, ieri seara, ca raspuns la o pozitie exprimata de Ministerul rus al Afacerilor Externe.

Cele mai mici orase din Romania. Bicaz - amintirea comunismului, Lehliu Gara - orasul in care traiesc 6.000 de oameni

Orasele mari ale tarii noastre au povesti cunoascute, insa nu multi sunt cei care stiu cum arata si care sunt cele mai mici orase ale Romaniei.

Cele mai scumpe ceasuri din lume de vanzare in 2015

In fiecare an sunt scoase la vanzare noi modele de ceasuri de mana, recent si Apple a lansat Apple Watch , insa nimic nu se compara cu un ceas de dama incrustat cu diamante care costa cat un avion de business. Care sunt cele mai scumpe ceasuri de.

Baia de Aries si Abrud, cele mai mici orase din Alba. Localitatile miniere din Apuseni isi cauta gloria de altadata

In Alba, doua orase foste mineire din Muntii Apuseni au ajuns sa aiba mai putini loucitori decat unele comune. Baia de Aries si Abrud sunt cele mai mici localitati urbane din judet si au, in continuare, un viitor incert. Baia de Aries a ajuns la 3. 461 de locuitori, in timp ce Abrudul numara 5. 072 de suflete.

Castigul salarial mediu net a scazut usor in februarie, la 1.731 de lei. Angajatii din industria tutunului incaseaza cele mai mari salarii

Castigul salarial mediu net a scazut in februarie, fata de prima luna a anului, cu 0,5% 9 lei), la 1. 731 de lei, cea mai mare valoare, de 5. 151 de lei, fiind inregistrata in fabricarea produselor din tutun, iar cea mai mica in hoteluri si restaurante - 999 de lei.

Cele mai mari tepe din Romania: metode folosite de infractori pentru a-i pacali pe romani

Cele mai mari tepe din Romania. Infractorii sunt inventivi, mai ales atunci cand vine vorba de modalitati de a-si umple buzunarele. Adevarul va prezinta o serie de metode la care escrocii au apelat pentru a insela romanii.

FOTO Una dintre cele mai rare pasari de pe glob, care zboara anual 4.000 de km, vine in Romania sa se hraneasca

Una dintre cele mai rare pasari de pe glob, gasca salbatica cu gat rosu branta ruficollis), a poposit si in Baragan in timpul peregrinarilor sale. Specialistii spun ca aceasta zboara anual aproximativ 4. 000 de km. in Baragan prefera zona ostroavelor de la Dunare.

Cele mai mici orase din Romania. Nucet, orasul cu trei strazi, marginit de o plantatie de nuci

Cu o populatie ce depasea 5. 000 de suflete, in anul 1956 Nucetul era declarat oras. La recensamantul din anul 2012, numarul locuitorilor a coborat sub 2. 200 de personae, fiind unul dintre cele mai mici orase din Romania.

Cele mai bune imprimante foto: Cat costa si de unde le cumperi

Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe. http://playtech. ro Am selectat pentru voi cele mai bune imprimante foto disponibile pe piata in acest moment. Cele mai bune imprimante foto sunt disponibile incepand de la preturi cat se poate de accesibile, iar calitatea lor se prezinta la un nivel foarte ridicat. Am facut pentru voi o selectie cu cele mai bune imprimante foto pe care le [] Citeste articolul integral PLAYTECH .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )